15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cavcav servet istedi

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray’ın transfer etmek istediği 20 yaşındaki Gökhan Gönül için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

Yönetim şaşkına döndü

Lincoln, Linderoth, Bouzid, Volkan, Servet, Orkun, Barış ve Serkan gibi isimleri renklerine bağlayan Galatasaray Yönetimi’nin Türkiye’deki hedeflerinden Gökhan Gönül için kulübü Gençlerbirliği servet istedi. Kırmızı-Siyahlılar’ın patronu İlhan Cavcav, 20 yaşındaki sağ beki bırakabileceklerini, fakat bunun için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlediklerini söyledi. Sarı-Kırmızılılar, Cavcav’ın bu talebi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Kalli’nin sözüne bağlı

Galatasaray, Gökhan Gönül için Gençlerbirliği’ne 500 bin Euro, artı İsviçre kampı sonrası gönderilmesine karar verilecek iki genç oyuncuyu vermek istiyordu. Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği OFTAŞ formasıyla Lig A’da harikalar yaratan genç yeteneğin transferinde şimdilik geri adım atmak zorunda kalan yönetimin, Feldkamp’ın vereceği rapor doğrultusunda fiyat artırabileceği öğrenildi. Kalli, İsviçre kampında savunmanın sağ kanadı için alternatif deneyecek.


Fanatik
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2007 Pazar 13:55:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?