16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Cavcav'dan Felkamp'a destek

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın 73 yaşındaki teknik direktör Kalr Heinz Feldkamp'ı göreve getirmesini "gayet olumlu karşıladığını" söyledi.

İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Divan Kurulu Başkanı Erol Tümer'in cenaze töreninden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cavcav, bir gazetecinin, "Galatasaray'ın 73 yaşındaki Kalr Heinz Feldkamp'ı göreve getirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Ben de 73 yaşındayım. Bu tercihi gayet olumlu karşılıyorum. Futboldaki birikimlerim nedeniyle Futbol Federasyonu bana bir belge versin, Anadolu takımlarını çok rahatlıkla çalıştıracak birikime sahibim."

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, Rusya'dan bir takımın Draman'ın transferi için kendilerine 2.5 milyon Avro önerdiğini, ancak kendilerinin 3 milyon Avro talep ettiklerini söyledi.

Yeni teknik direktör Ersun Yanal ve ekibinin takımdan hiçbir futbolcunun satışını istemediğini belirten Cavcav, "Ancak Draman için Rus kulübüne bu akşama kadar 3 milyon avronun hesaba yatırılması kaydıyla bu transferi gerçekleştirebilecekleri yönünde yazılı bir taahhüdümüz vardı. Şayet bu durum bizim için hukuki bir yönden bağlayıcı olursa Draman'ın transferi için yapacak bir şeyimiz olmaz. Ancak diğer futbolcularımız için gelen tekliflerin hepsini geri çeviriyoruz" dedi.

İlhan Cavcav, önümüzdeki günlerde Turkcell Süper Lig takımlarının başkanlarıyla Futbol Federasyonu'nun bir toplantı yapacağını anımsatarak, Süper Lig'in artık 4 büyükler hegomanyasından kurtulması gerektiğini söyledi. Cavcav, "Süper lig demek 3-4 takım demek değil. Bu ligde 18 takımın mücadele ettiğini unutmamak lazım. Bu 18 takım asgari birlikteliliğe ve eşit haklara sahiplerdir" diye konuştu.


aa
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 15:11:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?