22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cavcav'dan şaşırtan itiraf!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Lig'in ilk haftasında oynayacakları Oftaşspor maçıyla ilgili ilginç bir tahminde bulundu!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynayacakları Gençlerbirliği Oftaşspor maçıyla ilgili olarak, "İddaa oyunu oynasam, kupona Gençlerbirliği Oftaşspor'u yazardım" dedi.

Gençlerbirliği Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesinde Ankara'da görev yapan basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi. Avenue'de düzenlenen yemeğe, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Gençlerbirliği eski genel sekreteri CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, yöneticiler Muammer Akyüz ile Kadir Aksoy, teknik direktör Fuat Çapa ve Ankara'da görevli basın mensupları katıldı. Başkan İlhan Cavcav, yemek öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen İlhan Cavcav, Gençlerbirliği olarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi. İlhan Cavcav, TSYD Kupası finalinde 3-2 yenildikleri ve sezonun ilk haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği Oftaşspor maçıyla ilgili olarak, "TSYD Kupası finalinde 10 kere oynasak yenilmeyeceğimizi düşündüğüm Gençlerbirliği Oftaşspor'un tüysüz çocuklarına yenildik. Pazar günü oynanacak maçta, kendi takımım olan Gençlerbirliği'nin kazanmasını isterim. Ama bizim maç için İddaa oyunu oynasam kupona Gençlerbirliği Oftaşspor'u yazardım.

Çok azimli futbolcuları var. İnşallah bu azimleri sezon sonuna kadar devam eder, başarılı olurlar" diye konuştu. Cavcav, Gençlerbirliği Oftaşspor'un asansör takım olmasını istemediklerini belirterek, kardeş kulüplerine her desteği vereceklerini söyledi. Cavcav, Gençlerbirliği Oftaşsporla ilgili son olarak, TFF 1. Lig'de şampiyon olan takımda tüm futbolcuların aldığı paranın primlerle birlikte bile Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği Roberto Carlos'un bir yıllık aldığı para etmediğini belirtti.


"EN BÜYÜK HAYALİM ŞAMPİYONLUK"

İlhan Cavcav, en büyük hayalinin şampiyon olmak olduğunu belirtirken, bunun bazı güçler yüzünden ellerinde olmadığını söyledi. Cavcav, buna, şampiyonluğa oynadıkları sezon İzmir'de Altay'la oynadıkları maçtaki hakem Hamza Mısır'ın yönetimini örnek gösterdi.

İlhan Cavcav, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'i tüm Ankara takımlarına destek olmaya çağırdı. Cavcav, Melih Gökçek'in Ankaraspor'a olan desteğinin yanında diğer Ankara takımlarına da karınca kararınca yardım etmesi gerektiğini belirtti. Cavcav, Gençlerbirliği'nin Türkiye'de hiç kimseye ve hiçbir kuruma borcu olmayan tek kulüp olduğunu ifade ederek, "Bizim gibi borcu olmayan 2. bir kulüp çıksın, kendimi hepinizin huzurunda havuza atarım" dedi.

VATAN
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2007 Cuma 13:16:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?