20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Çeyrek Finale nasıl çıkarız?

Portekiz-Çek Cumhuriyeti maçında istediğimiz oldu, Portekiz sahadan 2 farkla galip ayrıldı !.. Peki şimdi ne olacak? Milliler Çeyrek Finale nasıl çıkacak? İşte ihtimaller:


KAZANIRSAK: İsviçre'yi yenersek çeyrek final şansımızı Çek Cumhuriyeti maçına taşıyacağız. Çek Cumhuriyeti'nin şu anki averajı -1. Şu anda averajı -2 olan Millilerimizin İsviçre'yi kaç farkla yeneceği çok önemli. Eğer İsviçre'yi 2 farkla bile yenebilirsek, Çek Cumhuriyeti maçında bize beraberlik yetecek.

BERABERE KALIRSAK: Eğer İsviçre ile berabere kalırsak, işimiz zorlaşacak. Averajı -2'de kalacak olan Millilerimizin Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi şart olacak. Aynı zamanda averajı -1'de kalacak olan İsviçre'nin Portekiz'e puan kaybetmesi gerekecek. Eğer İsviçre Portekiz'i yenerse Türkiye ve İsciçre'nin puanları 4'e yükselecek ve averajı daha iyi olan takım Çeyrek Final'e çıkacak.

YENİLİRSEK: İsviçre'ye yenilirsek işimiz tam anlamıyla mucizeye bağlı olacak. Millilerimizin Çek Cumhuriyeti'ni mutlaka farklı bir skorla mağlup etmesi ve Portekiz'in de İsviçre'yi yenmesi şart olacak. Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre 3'er puanda buluşacak ve averajı daha iyi olan takım turu geçecek.

ligtv
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 21:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?