19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Cim Bom salonda çalıştı

Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Ligi karşılaşmalarının ertelenmesi nedeniyle haftayı boş geçirecek olan Galatasaray, çalışmalarını salonda yaptığı antrenmanla sürdürdü..

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sahaları kullanmayı tercih etmeyen sarı-kırmızılı ekip, tesis içindeki kapalı spor salonunda teknik direktör Eric Gerets yönetiminde yaklaşık 1 saat süren bir antrenman gerçekleştirdi.

Basına kapalı olarak yapılan idmanda futbolcuların, kondisyon çalışmasının ardından gruplar halinde minyatür kale maç yaptıkları kaydedildi.

Diğer yandan, idmana Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Saidou, Song, sezonu kapattığı açıklanan Yalçın, sakatlıkları süren Ergün ve Cafercan ile gribal enfeksiyon geçirdiği açıklanan Hasan Şaş katılmadı.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Hasan Şaş'a gribal enfeksiyonun hemen başlangıcında müdahale ettiklerini ifade ederek, ''Durumu ciddi değil. Biraz boğaz ağrısı ve halsizliği var. Erken müdahale ettik ve günü dinlenerek geçirmesini uygun gördük'' diye konuştu.



 

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?