22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cimbom Hırvat ekibi ağırlıyor

İlginç bir tesadüftür, Galatasaray kendi evindeki son seyircili maçını da bir başka milli bayram gününde, 19 Mayıs 2007'de Fenerbahçe'yle oynamıştı. Hatırlanacağı gibi o maçta çıkan olaylardan ötürü 5 maç ceza olan G.Saray o günden beri kendi evinde seyircisiyle buluşamıyor.

Cimbom ön elemenin ustası

3,5 ay aradan sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, takımını izleme şansına erişecek olan G.Saray taraftarı farklı galibiyet umuduyla ASY'ye akın edecek. Deplasmanda oynanan ilk maçı 2-1 kazanan Galatasaray, ön elemelerde Tromsö istisnası dışında oldukça başarılı bir ekip. Daha önce Avrupa kupaları ön elemelerinde 23 maç yapan sarı-kırmızılı takım 18 maçtan galip ayrılıp, 5 kez de berabere kaldı. Bu akşamki maç G.Saray'ın Avrupa kupalarında oynayacağı 199. karşılaşma olacak.

Feldkamp dolu stat istiyor

G.Saray teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, bu sezon Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kez seyircili maç oynayacaklarını hatırlatarak, ''Bu nedenle oyuncularımın heyecanlı olup olmadıklarını bilmiyorum, benim için de yeni bir ortam olacak. İnşallah yarın stat dolu olacaktır. Song dışında tamamen yeni bir defansımız var. Yarın kazandığımız takdirde bunu futbol şöleni olarak göreceğim'' diye konuştu.

Feldkamp ayrıca, cezalı olan Arda dışında Ankaragücü maçının kadrosunu bozmayı düşünmediğini de söyledi. Arda'nın yerine ise orta sahanın solunda Hasan Şaş'ın oynamadı, ön liberoda ise Ayhan'ın yer alması bekleniyor.

Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21.00
Yayın: D Smart
Hakem: Nicola Rizzoli (İtalya)

Muhtemel Kadrolar:


GALATASARAY:
Orkun

Uğur, Song, Servet, Volkan

Sabri, Ayhan, Hasan Şaş

Lincoln

Hakan, Ümit

KOPRIVNICA:
Ivesa

Bosnjak, Kristiç, Poldrugac, Sehiç

Sopiç, Poljak (Delice), Vrucina (Kresinger),

Posaveç,

Jajalo (Somoci), Radeljiç.
Goal
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 20:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?