16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Cimbom sağ bek arıyor

Kalli'nin sağ beke takviye istemesi üzerine harekete geçen yönetim, 30 yaşındaki Tunuslu'yu transfer listesine aldı. Diğer aday ise Bursalı Ömer Aysan.

En son Hasan Şaş denendi
Fanatik gazetesinin haberine göre, yoğun maç trafiğinde üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Feldkamp, son olarak Hasan Şaş’a görev verdiği sağ beke yönetimden takviye istedi. Sezon başında bu bölgeye transfer yapmaya çalışan Sarı-kırmızılılar, bir sonuca ulaşılamayınca, savunmanın sağ kanadını geçen sene Kayseri’de kiralık oynayan Uğur Uçar’a emanet etmişti. Genç oyuncu bu sezon elinden geleni yapsa da, zaman zaman kritik hatalara imza atmıştı.

Şu an bonservisi elinde
Alman hocanın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, ilk olarak Hatem Trabelsi’yle görüşecek. Geçen sezon, 5 sene formasını giydiği Ajax’tan, Manchester City’ye transfer olan Tunuslu futbolcu, İngiliz kulübünden ayrıldı ve şu an boşta. Bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki oyuncuyla Lazio ile Le Mans da ilgileniyor. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde, Bursasporlu Ömer Aysan alternatif isim olarak düşünülüyor.

...
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2007 Salı 12:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?