18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Cimbom'a süper Arjantinli!

G.Saray'ın istediği Arjantinli İnsua'nın şartları: Kulübü Independiente'ye 3 milyon 750 bin dolar bonservis, kendisine de yıllığı 850 bin dolardan 5 senelik sözleşme.

Arjantinli yıldız, sarıkırmızılı kulüpten senelik 850 bin dolar alacak. İmzalayacağı beş yıllık sözleşmenin son iki senesi opsiyonlu olacak. Bonservis için kapıyı 5 milyon dolardan açan İnsua'nın kulübü İndependiente sonunda 3 milyon 750 bin dolara kadar indiği öğrenildi. Bu şartlarla 25 yaşındaki Arjantinli'nin Galatasaray'a toplam maliyeti 8 milyon dolar olacak.

Ortega korkusu aşıldı
Galatasaray Kulübü'nün İnsua'nın 2003-2004'teki Malaga macerası hakkında detaylı araştırma yaptırdığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Ortega örneğinde yaşadığı gibi "Avrupa'yı sevmeyen Arjantinli yıldız" sorunuyla karşılaşmak istemeyen sarı-kırmızılıların İspanya'daki araştırmalarda İnsua'nın Malaga'dan ayrılış sebebini teknik direktörüyle tartışması olarak belirledikleri bildirildi. Alınan bilgilere göre, İnsua bazı futbolcuların etkisiyle kendisini 11'e almadığını öğrendiği hocasıyla tartıştığı için ülkesine geri dönmüştü.

Tulun Arjantin'e gidiyor
Sarı-kırmızılıların sportif direktörü Bülent Tulun, İnsua'nın işini bitirmek üzere iki gün içinde Arjantin'e gidecek. Tulun'un İndependiente ile kesin anlaşma sağlayıp Arjantinli yıldızı Hollanda kampına getireceği öğrenildi. Her iki ayağını da iyi kullanan İnsua, çift forvetin arkasında serbest oynayan tipik bir 10 numara olarak gösteriliyor.

SABAH
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2005 Perşembe 06:52:51
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 12:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?