22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cimbom'da Nedved sesleri

Sarı kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki futbolcuya teklif götürdü. Tecrübeli futbolcunun, ‘G.Saray’a gelmekten gurur duyarım. Yeter ki, eşim razı olsun’ dediği öğrenildi. Galatasaray, Sparta Prag’da oynarken transferini gerçekleştiremediği Pavel Nedved’e yıllar sonra bir kez daha kancayı attı. Dünya ve Avrupa’da ‘en iyi futbolcu olarak’ 3 kez kürsüye çıkan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcuya, menajerler aracılığıyla transfer teklifinde bulundu.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, Çek yıldızdan, ‘Eşim kabul ederse, G.Saray’da oynamaktan gurur duyarım’ karşılığını aldıkları öğrenildi.

İtalya’yı bırakıyor
Çek Cumhuriyeti’nin Dünya Kupası play-off baraj maçlarında Norveç’i geçerek 2006 Almanya vizesi almasında büyük katkısı olan Pavel Nedved’in yıllardır formasını giydiği Juventus’la olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği ve İtalya’dan ayrılmak istediğini söylediği belirtildi. Pavel Nedved’in, artık futbol yaşntısını İtalya dışında sürdürmek istediğini açıkladığı ve G.Saray’ın teklifi için şunları söylediği öğrenildi:

Devre arası gelebilir
‘Menajerim bana G.Saray adına bir öneri sundu. Bu teklif benim için sürpriz oldu ve açıkcası sevindim. G.Saray takımın geçmişini çok iyi bildiğim için teklife sıcak bakıyorum. Yeni heyecanlar arıyorum. Şimdi bu konuyu eşime açacağım ve kendisini ikna etmeye çalışacağım. Eğer kabul ederse, G.Saray’a gelmekten gurur duyarım.’ G.Saraylı yöneticilerin bu gelişmeler üzerine Çek yıldızı devre arasında getirmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

İki genç listede
Pavel Nedved için girişimlerde bulunan G.Saray ayrıca Avrupa’da top koşturan genç Türk yıldızları ile de temasa geçti. Sarı kırmızılıların Borussia Dortmund takımında Nuri Şahin ile birlikte kadroya giren 1986 doğumlu Mehmet Aygün ve Serkan Canik’le yakından ilgileniyor. 20 Yaşaltı Milli Takımı’nda da forma giyen bu iki futbolcunun transfer edilmesi durumunda yalnızca kulüplerine yetiştirme parası ödeneceği ifade edildi.
.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 09:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?