22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Cimbom'un yeni bombası kim?

G.SARAY camiası liglerin başlamasına 2 hafta kala çok ünlü bir yıldızın transfer söylentisiyle adeta çalkalanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel’in yürüttüğü çalışmaların başkan Özhan Canaydın’dan bile gizli tutulduğu öne sürülürken, bu üçlüye yakın isimler “En geç 1 hafta içinde Roberto Carlos’u unutturacak düzeyde bir transfer gerçekleşmek üzere. Pazartesi gününü bekleyin” mesajını veriyor. Yeni forvetin medyada yer alan tüm isimlerin dışında biri olduğu öğrenildi

Bu arada dün G.Saray’da önemli bir gelişme yaşandı. Geçen sezonun devre arasından beri artan formuyla dikkat çeken ve bu sayede milli takıma çağırılan Emre Aşık’a takımda fazla sayıda stoper bulunduğu ve isterse kendisine takım arayabileceği iletildi. Şoke olan Emre’yi sezon öncesi hazırlık kampında eski hocası Hagi yeni takımı S.Bükreş’e istemiş, ancak yönetim bu transfere onay vermemişti. Hagi de yerine Rada ve Golanski’yi alınca Emre artık Steaua’ya gitme şansını bile kaybetti.

GİDECEK 5. İSİM

“BU sezonki kadroda varsın” garantisi verilmesi üzerine antremanlarda hırsıyla dikkat çeken oyuncunun son dakikada dışlanması büyük ayıp olarak yorumlandı.
Vatan
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2007 Cumartesi 09:18:02
Güncelleme :28 Temmuz 2007 Cumartesi 13:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin karaarslan IP: 85.99.14.xxx Tarih : 2.08.2007 19:56:53
GS'ya lig başlamadan acil forvet alınmalı.lincoln'le anlaşabilecek bir kişi olmalı. I LOVE YOU GS