19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çok gizli golcü !

F.Bahçe'nin hücum silahı olarak Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Deivid de Souza, şu ana kadar ligde ne bir gol attı; ne de asist yaptı.

F.Bahçe'nin yeni transferleri arasında en çok eleştirilen isimlerden biri Deivid de Souza... Sarı-lacivertli yönetimin, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından lig başladıktan sonra transfer ettiği Brezilyalı oyuncu, gelir gelmez teknik direktör Zico tarafından 5. haftadaki Antalyaspor maçında sahaya sürüldü. Kanarya bu maçı 4-2 kazandı ama Deivid sahada yoktu. Sivas deplasmanında 1-1 biten maçtan sonra Brezilyalı oyuncuyu herkes eleştirdi. Ama Zico'nun ondan vazgeçmeye niyeti yoktu. Vatandaşı Alex'in de yere göğe sığdıramadığı Deivid de Souza, Konya, Bursa ve Ankaraspor maçlarında da ilk onbirde forma giydi. Geçen sezonun kurtarıcısı Semih ise kulübe mahkumu oldu.

TEK BİR KARE FOTOĞRAFI YOK!
F.Bahçe, Deivid'in oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Toplam 8 gol kaydetti. Ama bu gollerde ne golcü, ne de asistçi olarak, Deivid'in imzası yoktu. Ankaraspor maçında toptan uzak durmayı tercih eden, ikili mücadelelere girmeyen Deivid, pozisyonları takip eden foto muhabirlerinin karelerinde yer almadı. Ankaraspor-Fenerbahçe maçını veren SABAH, Hürriyet, Milliyet, Takvim, Akşam, Cumhuriyet, Vatan, Türkiye, Star ve Zaman gazetelerin hiçbirinde tek bir kare bile Deivid fotoğrafı yoktu. Çünkü Deivid pozisyonlarda ortada yoktu. 

Gelene 'Ağam' gidene 'Paşam'

Uche-Högh ikilisinden beri Fenerbahçe'nin hasretle beklediği tandemi oluşturmaları beklenen Edu ile Lugano, hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Uruguaylı Lugano, daha önce attığı iki gole, Ankara maçında bir tane daha ekledi. Ayrıca yine daha önceki iki asistiyle de umut vermişti. Ama bu oyuncu asli görev yeri olan savunmada kayboldu. Defansta hiçbir etkinlik gösteremeyen Edu ise Lugano'nun yaptıklarını da yapamadı. Teknik direktör Zico'nun bu haftaki gollerde büyük hatası olan Kerim ile Kemal'i İngiltere'ye götürmeyeceği öğrenildi. 

Ada yolculuğu öncesi Kezman- Rüştü grip oldu

Fenerbahçe, UEFA Kupası'ndaki ilk grup maçı için bugün 19:00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Newcastle'a uçuyor. Kafile, yaklaşık 2.5 saatlik yolculuğun ardından kamp yapacağı otele varacak. Yarın teknik direktör Zico'nun basın toplaantısının ardından futbolcular maçın oynanacağı St. James Park'ta son taktik idmanını yapacak. Dün Samandıra'da yapılan çalışmaya ise grip olan kaleci Rüştü ve Kezman ile tedavisi devam eden Selçuk katılmadı.
Sabah
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 00:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?