22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Çubukçu: Yanal'ı vazgeçiremedik

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, teknik direktör Ersun Yanal'ın dün akşam istifasını kendilerine bildirdiğini, vazgeçirmek için çok uğraştıklarını ancak başaramadıklarını söyledi.

Çubukçu, dün akşamdan bu yana teknik direktör Yanal'ı istifasından vazgeçirmeye çalıştıklarını belirtti. Çubukçu, "(Bu şartlarda yararlı olamayacağım, bırakıyorum) dedi. Çok üzüldük. Yanal, Türkiye'de değil dünyada karakteriyle, kariyeriyle üst düzey teknik adamlardan biridir. Biz bir değeri kaybettik, üzgünüz. Kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında başarı diliyoruz" dedi.

Çubukçu, tatil edilen Sakaryaspor maçında kırmızı kart gören ve hakemin kokartını yırtan kaleci Bülent'in "affedilmemek üzere" sezon sonuna kadar kadro dışı bırakıldığını, sezon sonunda da sözleşmesinin gözden geçirileceğini söyledi.

Çubukçu, kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın sözleşmesinin de koşulsuz feshedildiğini belirtti.

Tatil edilen Sakaryaspor maçında hakem Cüneyt Çakır'a vurduğu belirtilen kaleci antrenörü Metin Bayındır'ın dün akşam istifasını teknik direktör Ersun Yanal'a verdiği, Yanal'ın da daha sonra yönetime istifasını sunduğu kaydedildi.

Haluk Çubukçu, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a henüz ulaşamadıklarını belirterek, "Şu saat itibarıyla aradan 28 saat geçti. Geçmiş olsun dileğinde bulunan olmadı. Ben Futbol Federasyonu'nun kapısından içeri girmiş bir başkan değilim. Futbolun yeşil sahalarda oynandığını bilen bir başkanım. Bundan sonra yine yeşil sahalarda mücadelemiz sürecek. Eğer futbolda eşitlik, adalet varsa bu bize de uygulanmalı" dedi.

a.a
Yayın Tarihi : 18 Mart 2007 Pazar 21:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?