30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Daha ilk düdük çalmadan!

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takım taraftarları birbirine girdi.

Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada bazı taraftarlar yaralanırken, çevik kuvvet ekipleri olayları güçlükle yatıştırdı.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçı öncesinde olaylar çıktı. Stada girmek için öğle saatlerinde Kamil Ocak Stadı'na gelen Fenerbahçeli ve Gaziantepsporlu taraftarlar arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

İki takım taraftarları, taş ve sopalarla birbirine girdi. İstasyon Caddesi üzerinde karşılıklı kavgaya tutuşan taraftarları ayırmak için çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi.

Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri de olaya
müdahale ederek, kavgayı ayırmaya çalıştı. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarlara müdahale ederek, bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

Yaşanan kavgada yaralanan bazı Gaziantepsporlu taraftarlar olay yerinde ambulans bekledi. Yaralı taraftarlar, arkadaşları tarafından olay yerinden götürüldü. Polis, olayların büyümemesi için stat çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 17:40:49
Güncelleme :23 Ağustos 2008 Cumartesi 17:43:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?