20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Daum: Düğüm 2. golden sonra çözüldü

İstanbul - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ankaragücü’nü 5-0 yendikleri maçta, attıkları 2. golden sonra düğümün çözüldüğünü söyledi.

Daum, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımın genelini oluşturan genç futbolcularını, mücadelelerinden dolayı kutlayarak sözlerine başladı. Daum, "Genç bir ekibiz. Gol atamadığımız bölümlerde stres ve kramplar yaşıyoruz. Ama 2-0’dan sonra istediğimiz oyunu sahaya yansıttık ve istediğimiz sonucu aldık" dedi.

Daum, "Bu takımın bir özelliği de sahada işler iyi gittikçe, çok daha farklı sonuç almak için üstüne gidiyor. Bundan da en büyük keyfi taraftarlar alıyordur" diye konuştu.

Maçı gol yemeden bitirmiş olmalarının, kendisi için çok önemli olduğunu anlatan Alman çalıştırıcı, şöyle devam etti:

"Takım olarak savunma özelliklerimizi sahaya iyi yansıttık. Yeni hocasıyla motive olmuş Ankaragücü’ne karşı 5-0’lık skor o kadar basit değildi. Bugün, geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olmanın önemini tekrar gördük. Sezon başında şans bulamayan birçok oyuncu, kendilerine verilen şansları çok iyi kullanıyor."

Bu maçta Alex için söylenecek söz bulunmadığını ifade eden Daum, Serkan’ın mücadelesiyle üstün bir performans sergilediğini belirtti.

Şampiyonlar Liginde Manchester United ile yapılacak son grup maçına da değinen Daum, bu karşılaşmaya büyük bir ciddiyetle çıkacaklarını anlattı.

AA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 00:03:18
Güncelleme :3 Aralık 2004 Cuma 23:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?