17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Daum: Maçın kader anı kurtarılan penaltıdır

İstanbul - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Konyaspor’u 3-0 yendikleri maçta Rüştü’nün kurtardığı penaltı atışını, maçın kader anı olarak gördüğünü söyledi.

Maçtan sonra düzenlediği toplantıya, dün akşam aldıkları galibiyet ve ilk yarının genelinde sergilenen başarılı performans nedeniyle, takımı tebrik ederek başlayan Daum, "Umut ediyorum ki, Çarşamba günü yapacağımız kupa maçında son kez bir gaza basarlar ve istediğimiz neticeyi elde ederiz" dedi.

Maçın devre arasında soyunma odasında konuşulanları, ikinci yarı başlar başlamaz sahaya çok iyi yansıtıp 2-0’ı bulduklarını anlatan Daum, "Maçın kader anı da bana göre kurtarılan penaltıdır. Tahmin ediyorum ki herkes farkında, birçok kulvarda mücadele eden oyuncumuz var ve bu oyuncularımız artık iyice sınırlarını zorladılar. Ligin ikinci yarısında bu kulvarlara Türkiye Kupası da eklenecek. Çarşamba günkü Uşakspor maçının da zor olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Transfer konusunda ise bir zorlamasının olmayacağını belirten Daum, "Birçok kulvarda mücadele edeceğiz. Özellikle ikinci yarının sonlarına doğru önemli maçlarda sıkıntı yaşamamak için önlemler almamız gerektiğini, yönetim kurulu ile görüşeceğim" dedi.

Alman çalıştırıcı, "Yönetimden, ’Fabiano’yu gönderip boş kalan yabancı kontenjanını başka bir oyuncu ile doldurabiliriz’ teklifi gelirse ne düşünürsünüz?" biçimindeki bir soruya da, "Her oyuncuya ihtiyacım olabilir. Uşakspor maçından önce bu konuda yorum yapmak istemiyorum" diye yanıtladı.

AA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 00:04:14
Güncelleme :19 Aralık 2004 Pazar 21:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?