19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Daum: Pes etmeyeceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmaları için matematiksel olarak şansları devam ettiği sürece pes etmeyeceklerini söyledi. Olympique Lyon Teknik Direktörü Paul Le Guen ise Fenerbahçe karşısında iyi bir futbolla iyi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Daum, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Olympique Lyon ile deplasmanda yapacakları maçın da zor geçeceğini belirterek, "Orada bir puan için bile zorlanabiliriz. Ancak şans yanımızda olursa 3 puan almamız da mümkün. Matematiksel olarak her şey mümkün olduğu sürece, kesinlikle pes etmeyeceğiz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyarak mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

Aldıkları sonuçlardan futbolcularının ders çıkarması gerektiğini ifade eden Daum, "Gerek milli oyuncularım, gerekse öteki futbolcular, aldığımız sonuçlara bakarak ders çıkarmalı. Kendimizi geliştirmemiz gereken noktaları görüp, ona göre mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

Olympique Lyon karşısında çok basit pas hataları yaptıklarını, hatalar sonrasında da topu tekrar kapmak için mücadele ederek güç kaybettiklerini anlatan Daum, rakibin bu anlamda üstünlüğünü sahada gösterdiğini kaydetti.

Daum, bireysel olarak kamuoyuna futbolcularını değerlendirmediğini belirterek, "Ama Alex’ten beklentimin fazla olduğunu söyleyebilirim. Herkes O’ndan daha fazlasını bekliyor. Bunu kendi aramızda konuşacağız" dedi.

Olympique Lyon Teknik Direktörü Paul Le Guen de ise Fenerbahçe önünde özellikle maçın ikinci yarısında istediklerini çok daha rahat yapabildiklerini belirterek, "İkinci yarının başında yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik, çok büyük avantaj sağlardık. Biz hiçbir maça 0-0’lık bir sonuç için çıkmıyoruz. Grupta lider olmanın bizim için özel bir anlamı yok. İstediğim, gruptaki diğer maçın berabere bitmesiydi. Böylece iki takım da daha az puan almış oldu" diye konuştu.

İSTANBUL
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2004 Çarşamba 00:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?