18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Daum: Tüm kozlar bizim elimizde

İstanbul - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, şampiyonluk mücadelesinde lider olmanın avantajıyla bütün kozların kendilerinde olduğunu söyledi.

Daum, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, bir soru üzerine, haftalar ilerledikçe istedikleri sonuçların gelmesi durumunda, en yakın takipçileri Galatasaray ve Trabzonspor’un sinir sisteminin etkileneceğini savundu.

İspanya’nın Real Zaragoza takımıyla 17 Şubat Perşembe günü yapacakları UEFA Kupası 3. tur ilk maçı öncesi, İstanbulspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin kendisini çok memnun ettiğini belirten Daum, "Perşembe günü, istediğimiz sonucu almak için daha fazlasını yapmalıyız. Real Zaragoza bizim için güçlü ve zor bir ekiptir" diye konuştu.

Alman çalıştırıcı, basın mensuplarının "Rakibiniz demoralize olmuş bir şekilde geliyor" yorumu üzerine ise şunları söyledi:

"Son haftalarda açıkladıkları hedefleri dinleseydiniz, bu düşüncede olmazdınız. Hedefleri uluslararası alanda başarı, İspanya’da ise kümede kalmak."

Christoph Daum, yeni transferleri Nicolas Anelka’nın Kadıköy’de çıktığı ilk maçta gol atmasına çok sevindiğini söyledi. Anelka’dan çok beklenti olduğunu vurgulayan Daum, Fransız futbolcunun İstanbulspor’a attığı golle üzerindeki baskıdan kurtulduğunu kaydetti.

Fenerbahçe, Birinci Süper Lig’de kendi sahasında yaptığı üst üste 8. maçını da gol yemeden tamamladı.
AA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2005 Pazartesi 00:47:13
Güncelleme :14 Şubat 2005 Pazartesi 00:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?