22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Del Bosque: Gelecek kişi kadronun üstünde olmalı

İstanbul - Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, her an transfer olabileceğini düşündüğünü bildirerek, gelecek kişinin mutlaka kadronun üstünde bir oyuncu olması gerektiğini söyledi.

İspanyol çalıştırıcı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısının bitmesinin ve tatilin araya girmesinin geçen seneden kalan hırslarını eksiltmediğini vurguladı.

Basın mensuplarının transferlerle ilgili soruları üzerine Del Bosque, gelecek hafta içinde takıma gelen ya da ayrılan futbolcunun olabileceğini belirterek, her an transfer olabileceğini düşündüğünü bildirdi.

Del Bosque, "Alacağınız futbolcu tanıdığınız, size yakın birisi mi olacak?" şeklinde bir soruyu da şöyle yanıtladı:

"Ben yüzde yüz bu futbolcuyu alıyoruz diyemiyorum. Liverpool Moriantes’e 10 milyon dolar verdi. Her kulüp kendi bütçesine göre transfer yapar. Ben kimsenin düşünemeyeceği transferlerde bulundum. Pahalı futbolcular takıma asla zarar vermez. Ancak, onları kullanamamak kötüdür."

Bir süredir denenen Souleyman’ın genç bir futbolcu olduğunu da kaydeden İspanyol teknik adam, "Önümüzdeki altı ay için almayacağız. Bu benim fikrim. Ama kulüp başka türlü düşünebilir. Alıp başka bir takıma kiralayabilir" şeklinde konuştu.

Del Bosque, kendisine kulüp bulması söylenen Juanfran’ın çok iyi bir oyuncu olduğuna halen inandığını sözlerine ekledi. Vicente Del Bosque, "Onun oynadığı pozisyonda, dünya futbolunda çok az futbolcu var. Şu an takımın oyuncusu. Juanfran’ı kullanırım veya kullanmam. Bu o zaman vereceğim bir karar" dedi.

İspanyol çalıştırıcı, Geremi ile ilgili basında çıkan yazıları da yalanlayarak, "Bu sadece gazetelerin ortaya attığı bir konu" diyerek sözlerini tamamladı.

AA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2005 Pazar 01:15:02
Güncelleme :23 Ocak 2005 Pazar 01:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?