18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Del Bosque: Şanslıydık

Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, 4-1 kazandıkları Ankaragücü maçının ardından, diğer maçlarda yanlarında olmayan şansın bugün yanlarında olduğunu söyledi.

Ankaragücü’nün iyi futbol oynayan bir rakip olduğunu belirten Del Bosque, "Bizim için 3 puanı almak çok önemliydi. Bunu da elde ettik. İyi bir futbol ortaya koyduğumuzu söyleyemem. Artık düşünmemiz gereken daha fazla puan alıp bunları üst üste koyarak yukarı doğru çıkmak olmalı" diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Reha Kapsal ise 4-1’lik skoru kesinlikle hak etmediklerini ifade ederek, maç boyunca oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu, ancak bir türlü kırılma noktalarında gol atamadıklarını belirtti.

Maçın hakemlerine de sitemde bulunan Kapsal, "İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi, ancak maç 45 saniye daha fazla oynatıldı. Soyunma odasına 1-1 girmekle, 2-1 yenik girmek arasında çok fark var. Böyle olunca oyuncuları konsantre etmek çok zor oluyor. Maçın kırılma anı Ayhan’ın gereksiz pozisyonda yaptığı penaltıydı. 3.5 pozisyonda 4 gol yedik."

Kapsal, sakatlıklardan dolayı forvet oyuncularına alternatif yaratamadıklarını dile getirerek, "Bugün top da oyun da bizi sevmedi. Beşiktaş’tan üstün oynadık, ama futbol skor oyunudur" dedi.


Muhtar: 4’er 4’er gidiyoruz

Birinci Süper Lig’de deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 yenen Beşiktaş’ta, kulüp basın sözcüsü Reha Muhtar, "4’er 4’er gidiyoruz. İnşallah devam edeceğiz" dedi.

Reha Muhtar, galibiyet serilerine Diyarbakırspor ile başlayıp Ankaragücü ile devam ettiklerini belirterek, "Bugün çok eksiğimiz vardı. Buna rağmen iyi futbol oynadık ve kazandık. Böyle devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın ise 4-1’lik farklı yenilginin ardından, "Bu skor sonrasında konuşmaya gerek yok" ifadesini kullandı.

Kadrolarının iyi olduğunu, ancak gerekirse takviye yapacaklarını vurgulayan Aydın, "Ankara seyircisi gerek Gençlerbirliği gerekse Ankaragücü maçlarına böyle bir katkıda bulunacaklarsa fazla birşey istemesinler. Vermeden almak Allah’a mahsustur" dedi

ANKARA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2004 Pazartesi 01:53:29
Güncelleme :25 Ekim 2004 Pazartesi 01:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?