23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Del Bosque: Üzgünüz

İstanbul - Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, Türkiye Kupası’nda tur atlayamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Çünkü bu karşılaşmalardan büyük beklentimiz vardı" dedi.

Del Bosque, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor karşısında ilk yarıda iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Bu yarıda birkaç net pozisyon bulduk. Konyaspor, ilk yarının son dakikalarında golü attı. Cordoba’nın kırmızı kart görmesi, durumu zor hale getirdi. Bütün bunlara rağmen hırslı oynadık ve golü bulduk. Tam durum biraz düzelirken Baliç’in uzaktan şutu işleri terse çevirdi. Baliç’i bu golünden dolayı tebrik etmek lazım" diye konuştu.

Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmaya çalıştıklarını kaydeden İspanyol çalıştırıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama seyircisiz olunca, soğuk bir hava esiyor ortada. Alınan mağlubiyetlerde bahane bulmayı sevmeyen biriyim. Bu mağlubiyeti futbolun parçası olarak kabul etmek zorundayız. Tek bir suçlu da aramamak lazım."

Konyaspor Teknik Direktörü Saffet Susiç ise Beşiktaş karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve bu sonucu sürpriz olarak görmediğini söyledi.

Beşiktaş kalecisi Cordoba’nın kırmızı kart görmesinin sonucu tayin ettiğini belirten Susiç, "Yine de biz 1-0 öndeydik. Rakibimiz karşısında bir oyuncu fazla oynamamıza rağmen biraz bocaladık" diye konuştu.

Basın toplantısına katılan ve Ronaldo’nun transferi konusunda soruları yanıtlayan Konyaspor yöneticisi Arif Çelik de "Ronaldo ile prensipte anlaşmıştık. Kendisi kulübünden alacaklarını görüşmek için İstanbul’a geldi. Araya bayram girdi. Sanıyorum yarın mesai yeniden başlayacak, bu konuyu çözümlemeye çalışacağız. Alacağı da bizimle ilgili bir şey değil" diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2005 Pazartesi 00:02:21
Güncelleme :24 Ocak 2005 Pazartesi 00:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?