30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Delgado yolcu

İspanya'dan Atletico Madrid ve Fransa'dan PSG'nin talip olduğu Arjantinli oyuncu, bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünüyor. Yıldız futbolcu, kulübü ikna edemezse, bedava ayrılma kozunu kullanacak

Beşiktaş'ın, Basel'den transfer ettiği Matias Delgado'nun sezon sonunda İspanya'ya gitmek istediği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulüp ile bir yıllık daha mukavelesi olmasına rağmen, Arjantinli futbolcunun kendisine gelen teklifleri değerlendirerek Beşiktaş'tan ayrılmak istediği vurgulandı.
İspanya'dan Atletico Madrid, Fransa'dan PSG ve İtalya'dan bazı kulüplerin ilgi alanında olan Delgado'nun, Arjantin Milli Takımı'na gitmek istemesi nedeniyle tercih edeceği belirtildi. Ülker tarafından 5 milyon euro bedelle transfer edilerek Beşiktaş'a üç yıllığına verilen Delgado'nun, sezon sonunda siyah-beyazlı yönetimle görüşeceği ve gitmek için izin isteyeceği vurgulandı.
İspanya Ligi'nin, Arjantin'de her hafta naklen yayınlanması nedeniyle, Delgado'nun, Atletico Madrid'e gitmeye daha sıcak baktığı vurgulandı. Tigana'nın ısrarlarıyla Beşiktaş'a gelmeyi kabul eden Arjantinli futbolcunun yakın çevresine, siyah - beyazlı kulüpte misyonunu tamamladığını artık kariyeri için ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi.
Matias Delgado'nun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılamaması durumunda mukavelesinin bitmesini bekleyerek önümüzdeki sezon sonu İspanya'ya gideceği vurgulandı. Mukavelesini uzatmayacağını söyleyen Arjantinli oyuncu için Avrupa'dan bazı kulüplerin 7-8 milyon euroyu gözden çıkarabileceği belirtildi.



Kartal'da Cisse sıkıntısı


FOTOĞRAF: CENGİZ MALGIR
Beşiktaş, Kayseri'ye bugün gidecek. Siyah-beyazlıların son çalışmasına, milli takımlarda bulunan Bobo, Holosko, Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Rüştü, Serdar Özkan, sakatlıkları süren Mehmet Sedef ile Serdar Kurtuluş ve ağır grip olan Nobre katılmadı. İyileşerek önceki günkü antrenmanda yer alan Cisse'nin yine ağrılarının arttığı, bu nedenle dünkü çalışmaya çıkmadığı açıklandı. Fransız oyuncunun durumu bugün kesinlik kazanacak.


Muhammed'e tedavi

Beşiktaş'ta geleceğin yıldız adayı olarak lanse edilen Muhammed Demirci, kendini geleceğe hazırlıyor. 13 yaşındaki futbolcunun hamiliğini üstlenen Seyit Ateş, Muhammed'in büyüme hormonlarında daha önce sıkıntı bulunduğunu vurgulayarak, "Acıbadem Hastanesi'nde gerekli kontrol yapıldı. Ergenlik başlangıcı olmadan müdahale edildi. Kendisi 2,5 aydır tedavi oluyor ve 8 santimetre uzadı. Eğer 4 ay daha bu müdahale yapılmasaydı, Muhammed kısa kalacaktı. Şu an boyu 1.70 metreye kadar uzayabilecek" dedi


'Karıma küfür ettiler'

Beşiktaş'a transferi son dakikada engellenen Dino Drpic, yaptığı olumsuz hareketin bir gün kariyerini etkileyeceğini hiç düşünmediğini söyledi. Çok üzgün olduğunu söyleyen Hırvat oyuncu, "O gün şampiyonluk maçına çıkmıştık. Mücadele ettiğimiz ekip de ezeli rakibimiz Hajduk Split takımıydı. Maç boyunca karıma küfür edenler, şampiyonluk turu atarken de kötü tezahüratlarını sürdürdüler. Ben de artık dayanamadım ve rakip taraftara tepkimi göstermek istedim. Bu hareketimin Türkiye'de bu kadar sorun olması beni şaşırttı" diye konuştu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2008 Perşembe 16:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?