20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Deli İbrahim'e jübile teklifi

Beşiktaş'ın kaptan İbrahim Üzülmez'e jübile teklif ettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, 'Yönetim gelecek sezon sol kanata oyuncu almalı. Her yere yetişemiyorum' diye söylemesi üzerine yöneticilerin başkan Yıldırım Demirören'e, 'İbrahim Üzülmez'e jübile yapalım' teklifini sunduğu öğrenildi.

Demirören'in de İbrahim Üzülmez ile görüşerek, 'Geçen sezon boş mukaveleye imza atarak Beşiktaş'a gönülden bağlılığını ispat ettin. Sana güzel bir jübile yapalım. Gelecek sezon takımda antrenör ya da istediğin bir görevi yap' teklifi yaptığı bildirildi.

1 YIL DAHA OYNAMAK İSTİYOR

İbrahim Üzülmez'in başkan Yıldırım Demirören'e, '2009'un mayıs ayına kadar sözleşmem var. Gelecek sezon şampiyon bir takımın kaptanı olarak futbol hayatımı noktalamak istiyorum' diye cevap verdiği öğrenildi. 8 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Serdar Özkan ile birlikte Beşiktaş'ın 2003'teki şampiyon kadrosunda yer almıştı. Siyah-beyazlı yönetim, 2 sezon önce de kaptan Tayfur istememesine karşın jübile yapmış, tekliflerini kabul etmeyen Sergen ile de yollarını ayırmıştı.


Demirören: Kulübe ipotek koymadım

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kendisini eleştirenlere yeniden yanıt verdi. Kendisi hakkında siyah-beyazlı kulübü ipotek altına aldığı iddialarına sert bir şekilde karşı çıkan Demirören, “Bugüne kadar 40 milyon dolar verdim, gerekirse 40 milyon dolar daha veririm. Takım kötüye gidince seslerini yükseltenler, ocak ayındaki seçim zamanı ortadan kayboldular. Mademki Beşiktaş'ı yönetmeye bu kadar talipliler, neden seçim zamanı ortaya çıkmıyorlar. Ancak yine de tüm camiada birlik ve beraberlik olması için kimseye küsmüyorum ve elimi uzatıyorum” dediği öğrenildi.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 07:12:06
Güncelleme :18 Nisan 2008 Cuma 07:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özcan DİLEKYİĞİT IP: 85.103.210.xxx Tarih : 18.04.2008 10:10:34

Sagol be deli bıraksan bize ne kadar iyilik yaptığını bilemezsin senden allah razı olsun deriz asla kal bir sezon diyen olursa gözü çıksın onun, bize verdiğin emeklere teşekkür ederiz ismini her zaman anarız sen yeterki bırak kardeş tamam.