29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Demirören, Sağlam'ı kutladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Akatlar'daki Kartal Yuvası'nın açılışında futbol takımı Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve basketbol takımı çalıştırıcısı Ergin Ataman'la bir araya gelerek gösterdikleri başarılarının devamını istedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbette Demirören, iki başarılı teknik adamdan sezon sonu çifte şampiyonluk beklediğini söyledi.

Başkan Demirören, Ertuğrul Sağlam'ı son haftalarda oynanan güzel futboldan dolayı kutlarken şampiyonluk yarışının en güçlü adayı olduklarını belirtti. Futbolda saha sonuçları olarak bir istikrar yakaladıklarına değinen Demirören, Basketbol Koçu Ergin Ataman ve talebelerinin potaya heyecan getirdiğine dikkat çekti. Ataman'ı ULEB Cup'ta bir rekora imza atmalarından dolayı tebrik eden Başkan, "10 maçın tamamını kazanarak Avrupa'da ses getirdiniz. Basketbolda artık Beşiktaş'ın gücü yadsınamaz." diyerek, alınan sonuçlardan gurur duyduğunu ifade etti.

Başkan Demirören, iki başarılı çalıştırıcıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Biz sezon başında hedeflerimizi şampiyonluk olarak belirledik ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz." diyerek iki başarılı çalıştırıcıyı kutladı. Başkan, iki takımdan da Beşiktaş'a yakışan bir mücadele ve şampiyonluk beklediklerini söyledi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam da açılışta Gaziantepspor'la telafisi olmayan bir maç oynayacaklarını kaydederek, "Son yılların en çekişmeli sezonu yaşanıyor. Gaziantepspor karşısında iyi futbolla güzel bir sonuç almak istiyoruz. Rakiplerimizin puan kaybı halinde biz biraz daha yukarı çıkacağız.'' dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Sağlam, "Şartlarımıza uygun futbolcu arıyoruz. Kimse elindeki iyi oyuncuyu ucuza vermek istemiyor. Kulübün şartlarına uygun, istediğimiz düzeyde bir oyuncu transfer etmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı. Sakatlığı sona eren Gökhan Zan'ın Gaziantep karşısında oynayabileceği açıklanırken son haftaların formda ismi Baki Mercimek, ise rekabetin Beşiktaş'a fayda getireceğini belirtti.

Baki, oynama konusunda kendine güvendiğini vurgulayarak, "Takımımı her zaman en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Tabii ki takımda rekabet olacak. Kadroda 22-24 futbolcu var. Herkes takımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Bazıları oynar, bazıları oynamaz. Başarı elde etmek için hepimizin fedakârlık yapması gerekiyor." diyerek düşüncelerini aktardı. Bu arada Beşiktaş yönetimi Higuain'le, başka bir takıma kiralık gitmesi konusunda anlaşmaya vardı.


--------------------------------------------------------------------------------

Beşiktaş, bir Kartal Yuvası daha açtı
Beşiktaş lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazasının bir şubesi de Akatlar'da açıldı. Beşiktaş Cola Turka Arena'da hizmete giren mağazanın açılış kurdelesini Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yöneticiler ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcular kesti. Açılış sırasında başkanın neşesi dikkatlerden kaçmadı. Yöneticiler ve teknik heyet maç yapma kararı alırken Başkan Demirören, sohbet sırasında Bobo'ya ''Bay Gol'' diye hitap etti.

Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 16:18:33
Güncelleme :26 Ocak 2008 Cumartesi 16:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?