17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Demirören: Zor günde bırakmak defterimizde yazmaz

İstanbul - Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, "Zor günde bırakmak da defterimizde yazmaz. Bugünden itibaren daha güçlenmiş bir şekilde, taviz vermeden 2007’ye dek görevimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri Reha Muhtar, Hakan Kalkavan ve Adnan Demir’in istifalarını kabul ettiklerini açıklayan Yıldırım Demirören, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından, 13 yöneticiyle birlikte basın merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Demirören, istifa eden 3 yöneticinin yerine, yedek üyeler Fikret Ercan, Bülent Deriş ve Süleyman Eren’in getirildiğini bildirdi.

Beşiktaş’ta istifaların ilk kez yaşanmadığını anlatan Demirören, "Daha önce de istifalar oldu, ama bu nedenle genel kurula gidilmedi. Birkaç kişi istiyor diye genel kurul olmaz, birkaç kişi istiyor diye hocamızı göndermeyiz" dedi.

Beşiktaş camiası olarak birlik ve beraberlik içinde yollarına devam ettiklerini vurgulayan Demirören, kulübü birkaç kişinin yönettiği eleştirisine de yanıt vererek, "Bunlara gülüp geçiyorum. Benim 13 değerli arkadaşım var" diye konuştu.

Demirören ayrıca, Beşiktaş’ın konsolide net borcunun 28 milyon dolar olduğunu bildirerek, "Bununla ilgili Ocak’ta yapılacak mali genel kurulda muhasip üyemiz açıklama yapacaktır. Divan Kurulu’nda borcu açıklayan Denetleme Kurulu bir yanlışlık yapmıştır. Bundan sonra kim borcumuzu yanlış yazarsa, SPK’ya şikayette bulunacağız" dedi.

Demirören, gidecek ve kalacak futbolcular için bu akşam Del Bosque ile görüşeceklerini ve yarın Asbaşkan Kıvanç Oktay’ın bu konuda açıklama yapacağını sözlerine ekledi.

AA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 18:36:08
Güncelleme :20 Aralık 2004 Pazartesi 18:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?