22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Demirören kulübü yakıyor

Beşiktaşlı eski yönetici Celal Kolot, Başkan Yıldırım Demirören'i topa tuttu, "Hem kendini hem kulübü yakıyor. Pazartesi basın toplantısında istifa edecekse hemen bırakmalı" diye konuştu

Beşiktaş'ta önce futbol şubesi sorumluluğu görevinden ayrılan, ardından yönetimden istifa eden Celal Kolot, 8-0'lık Liverpool hezimeti yüzünden Başkan Yıldırım Demirören ve Ertuğrul Sağlam'ı sert bir dille eleştirdi. 

İngiltere'ye özel bir uçakla giden, ancak yöneticilerle karşılaşmamak için karşılaşmayı Anfield Road Stadı'nın karşı taraftaki kapalı tribününde izleyen Kolot, skor 4-0 olduktan sonra tribünü terk etti. 8-0'ın Beşiktaş camiası için büyük bir şok olduğunu belirten Celal Kolot, "Beşiktaşlı çocuk, okuluna nasıl gidecek? Nasıl o sınıflarda, Fenerbahçeli ve Galatasaraylı arkadaşlarıyla oturabilecek? Artık bütün dünya Beşiktaş'ı tanıyor! Çünkü Şampiyonlar Ligi tarihine geçtik. Utanıyorum ve içim yanıyor. Başkan Yıldırım Demirören hem kendini hem de kulübü yakıyor" dedi.
Kolot, Teknik Direktör Sağlam'ın bu sonucun sorumlularından biri olduğunu vurguladı. Genç hocanın transferde büyük yanlışlar yaptığını kaydeden siyah - beyazlı eski yönetici, "Sayın Sağlam gerçekten iyi bir insan. Ama transferde yanlışlar yaptı. Hepimiz Diatta'yı, Liverpool maçında izledik. Konuştuğum zaman bazıları beni yanlış anlıyor. Ama bugün gelinen tablo benim haklı olduğumu gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

Başkan Demirören'in pazartesi düzenleyeceği basın toplantısına da değinen Celal Kolot, "Başkan neden pazartesi basın toplantısı yapıyor ki? İstifa edecekse bence hemen bırakmalı" dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 14:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?