28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Demirören şaşkın!

Beşiktaş: Gökhan'dan haber bekliyorduk

GALATASARAY, dün sürpriz bir atak yaparak Beşiktaş ve A Milli Takım’ın başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan’ı 2 yıllığına renklerine bağlayarak kamuoyunda ses getirdi.

Servet Çetin’in büyük olasılıkla Marsilya’ya gidecek olması nedeniyle stoper arayışına giren sarı kırmızılılar, ilk önce Ankarasporlu Ediz Bahtiyaroğlu ile temasa geçti. Başkent ekibinin 2 milyon Euro bonservis talebi üzerine bu oyuncuyu beklemeye alan Cimbom, rotasını Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren Gökhan Zan’a çevirdi.

Haldun Üstünel telefon etti

Dün öğle saatlerinde futbol komitesi üyesi Haldun Üstünel, Antalya’da tatil yapan ve bonservisi elinde bulunan Zan’ı telefonla arayarak, "Senin gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var. Para konusunu merak etme; mutlaka bir orta yol buluruz. Seni Florya’ya imzaya bekliyoruz" dedi.

Haftalardır beklemesine rağmen kendisine yeni sözleşme teklif edilmemesi nedeniyle Beşiktaş Yönetimi’ne kırgın olan Gökhan da fazla düşünmeden olumlu yanıt verdi.

Tatilini yarıda keserek İstanbul’a gelen Gökhan Zan, akşam saat 18.00’da Florya’da düzenlenen imza töreniyle kendisini 2 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

5 numaralı formasıyla poz veren milli oyuncu, "Yeni formamı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN: SÖZ VERDİ, BAŞKASINA GİTTİ

Beşiktaş’ın opsiyon hakkını unuttuğu için kullanamadığı ve bu nedenle 4 milyon Euro bonservis kaybına uğradığı iddia edildi.

Siyah beyazlı yönetim iddiaların asılsız olduğunu ileri sürerken, başkan Yıldırım Demirören, "Gökhan Zan beni telefonla arayarak 1,5 milyon Euro istedi. Biz de yönetim olarak gerekenlerin yapılacağını ifade ederek konuyu çözeceğimizi ve fedakarlık yapacağımızı söyledim. Kendisi ise ’Beşiktaş ile gönül bağım var. Bana geçen sezonlarda oynamadan para kazanmamı sağladınız’ diyerek teşekkür etti ve yönetici arkadaşlarımıza bugün (dün) gelmek için söz verdi. Kendisini beklerken başka kulüple anlaştığını öğrendik" ifadesini kullandı.




 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 11:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?