22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Demirören'den birlik çağrısı

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, ''Beşiktaşımızın sadece bugünü değil, yarınları için de birlik içinde olacağız, camia olacağız. Bunu başardığımız takdirde, Beşiktaşımızın başarıları kalıcı olur'' dedi.

Demirören, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin Aralık sayısında yer alan yazısında, Beşiktaş camiasına seslendi. İşte Yıldırım Demirören'in yazısı:

Sevgili Beşiktaşlılar,

Beşiktaş 102 yıllık çok sağlam kökleri olan bir Çınar’dır.. Bugünlere sevgiyle, destekle, emekle gelmiştir; başarıya hakkıyla ulaşmıştır. Bu hep böyle olacaktır.

Ben de Beşiktaş’ın içinde doğmuş büyümüş bir Başkan olarak, Yönetim Kurulu üyelerim ile birlikte tüm enerjimle Beşiktaşımız’ın başarısı için çalışmalarımı sürdürüyorum.

1,5 yılda Beşiktaşımız’ın bugünü ve geleceğine dair çok önemli projeleri hayata geçirdik, Camiamız’ın 20-30 yıldır hasretle bekledikleri başarılara imza attık. Kalan 13 aylık görev süremiz boyunca da verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğiz.

Futbol Şubemiz’i yeniden yapılandırarak, Kulübümüz’ün gerçek anlamda kurumsallaşmasını sağlayarak, Beşiktaşımız için çok önemli bir proje olan Fulya’yı hayata geçirerek, Beşiktaşımız’a hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

Her zaman ve her platformda söylediğim gibi; Beşiktaşımız’ın sadece bugünü değil yarınları için de birlik içinde olacağız, Camia olacağız... Bunu başardığımız takdirde, Beşiktaşımız’ın başarıları kalıcı olur.

Bütün Beşiktaşlılar’ın maçlarımıza gelerek, Takımlarımız’a iyi günde de kötü günde de destek olarak Kulübümüz’e katkılarını bekliyorum. En derin sevgi ve saygılarımla.

Beşiktaş dergisi
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 12:19:38
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 15:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?