22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Demirören'in Orman'dan kurtulma planı

Beşiktaş Başkanı, Haluk Ulusoy'un ayrılması durumunda, geçen seçimdeki rakibi Fikret Orman'ı Futbol Federasyonu başkanlığına önermeyi planlıyor. Yıldırım Demirören, diğer rakibi Affan Keçeci'yi de Ulusoy yönetimine önermiş, başkanvekili olmasını sağlamıştı

Futbol Federasyonu'nun olağanüstü genel kurul için imza vermeyen, ancak gelişmeleri yakından izleyen Beşiktaş, ilginç bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

İlk etapta kulübün genel kurulunu tamamlayacak olan siyah-beyazlıların bunun ardından federasyon için çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Ali Kulaksızoğlu ile seçim yarışına gidecek olan Başkan Yıldırım Demirören'in, Haluk Ulusoy olmaması durumunda, geçen seçimdeki rakibi Fikret Orman'ı aday olarak önereceği ileri sürüldü. Karadeniz kökenli olan Orman'ın, bu nedenle Karadeniz ekiplerinden de büyük destek gördüğü ve aday olması için baskı yaptıkları da kaydedildi. 

Bilindiği gibi, son yapılan Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda da Demirören, Ulusoy'a yine Orman ile birlikte aday olan Affan Keçeci'yi önermiş, bunun sonucunda da Keçeci başkan vekili olarak yönetimde yerini almıştı. 

Futbol Federasyonu Başkanlığı için adının öne çıkmasının kendisi için bir onur olacağını belirten, ancak şu anda bir seçim atmosferinin bulunmadığını vurgulayan Fikret Orman, "Yarın sabah ne olacağı bile belli değil. Netliğin olmadığı bir yerde düşüncelerimi söylemek yanlış olur. Bunu bir kayıkçı kavgası olarak değil, Türk sporuna nasıl faydalı olabiliriz olarak düşünmek gerekir. Bekleyip görmek lazım. Zaten Beşiktaş dışındaki kulüplerden de bu yönde bir talep oldu, bana söylendi. Öncelikle seçim olacak mı, olmayacak mı onu bilmek lazım" diye konuştu.
Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 03:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?