26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli: Derbi bizi ilgilendirmiyor

İki farklı Kartal

Mustafa Denizli, Kocaelispor karşısında dün 2009 yılının en kötü ilk yarısını oynadıklarını belirtti, “İkinci devrede gerçek kimliğimize değil, normal kimliğimize döndük” diye konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kocaelispor maçını 45 dakika olarak kabul ettiklerini söyledi, ilk yarıda çok kötü oynadıklarını ifade etti.
İlk devredeki futbolun, 2009 yılının özel maç ve idmanlar da dahil en kötü 45 dakikası olduğunu belirten Denizli, “Bu kötü futboldan, başta ben olmak üzere, hepimiz sorumluyuz. Böyle bir 45 dakikayı İstanbul’daki maçta da yaşadık. O günkü Kocaelispor’la bugünkü rakibimiz arasında çok fark var” diye konuştu.
Kocaeli’nin, Türkiye’nin en zor deplasmanlarından biri olduğunu söyleyen ve yeşil-siyahlılara sevgisini vurgulayan Mustafa hoca, “İkinci yarıda gerçek kimliğimizle değil, normal kimliğimize döndük. Şartlar ne olursa olsun Beşiktaş maç kaybetmeye asla inanmayan bir takım. Rahat bir hafta sonu geçireceğiz. Bu tür son dakikalarda kazanılan maçlar diğer rakiplerimize de psikolojik olarak olumsuz yansır. Onlara gerekli mesajlar gitmiş oluyor” dedi.

‘Derbi bizi ilgilendirmiyor’
Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesini de, derbiye yakışır şekilde geçmesini dileyen Denizli, “Derbi bizi yakından ilgilendirmiyor” ifadesini kullandı.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 07:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?