26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Denizli taktiğini açıkladı

KARİYERİ boyunca ’her derbi maçta bir kadro sürprizi yapmasıyla’ tanınan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, cumartesi günkü F.Bahçe karşılaşması öncesi de kendine özgü denemeler içinde.. Denizli’nin kafasında 7 oyuncunun yeri hazır, özellikle hücum bölgesinde kimleri kullanacağına ise henüz kesin olarak karar vermedi.. Kadroyla ilgili Ümraniye’den sızan son bilgiler şöyle:

- RÜŞTÜ’NÜN iyileşmesi Denizli’yi rahatlattı.. O aslında kaleyi Hakan’a teslim edecekti ama bileği ters dönen genç kalecinin yetişme ihtimali yok denecek kadar az.. Hatta bileğindeki şişliği görenler Hakan’ın ilk 18’e girmesinin bile imkânsız olduğunu düşünüyor..

- DEFANSIN göbeğinde Sivok-Ferrari ikilisi değişmiyor.. Sağ kanatta her zamanki tercih İbrahim Kaş’ın yerine Toraman, sol kanatta ise son haftaların parlayan yıldız adayı İsmail’in yerine Üzülmez forma giyecek gibi gözüküyor.. İbrahim Üzülmez’in favori olmasının sebebi, o kanatta oynaması beklenen Mehmet Topuz’un fizik gücüne karşı İsmail’in yumuşak kalma ihtimalinin olması..
Guiza boş geçmedi
video için tıklayın

- DENİZLİ, sezon içinde gerek görürse değiştirdiği Ernst-Fink ikilisini kesinlikle bozmuyor.. Fink hem Alex’i marke edecek hem de top Beşiktaş’a geçtiğinde her zamankinden daha fazla hücuma destek verecek.. Sağ ve sol kanatların ön tarafında oynayacak isimler ise şimdilik muamma.. Ama daha önce kanatlarda ters ayaklı futbolcu denediğine çok rastlanan Ekrem’in sağ veya sol kanatta yer alması kesin gözüküyor.. Sol kanat için diğer adaylar Yusuf Şimşek, Serdar Özkan ve Tello.. Hatta Ümit Milli Takım kampından iyi döndüğü takdirde İsmail Köybaşı bile sol açıkta oynarsa kimse şaşırmasın..

FORVETTE FAVORİ NİHAT

HÜCUM hattına gelince.. Sakatlığı geçen ve bugün takımla idmana çıkacak olan Nihat ilk 11’de başlayacak gözüküyor.. İdman performanslarına bakılırsa forvetlerden Bobo ile Nobre’nin yedek kalma şansları yüksek.. Salı akşamı Zilina’daki özel maçta Slovakya’ya 2-1 yenilen Şili’nin 11’inde sahaya çıkan Tello 46 dakika sahada kalabildi ve az yıprandı. Denizli, Tello ile özel bir konuşma yapıp forvet arkasında sürpriz adam olarak kullanmayı planlıyor. Duruma göre Tabata da 60’tan sonra Tello’nun yerine girebilir..

DERBİ öncesi, hele söz konusu teknik direktör Mustafa Denizli ise kadro kehanetinde bulunmak aslında doğru değil.. Ancak Ümraniye’nin nabzı şimdilik böyle atıyor..

‘Gemiyi en son kaptan terk eder’

F.BAHÇE derbisine 2 gün kala Beşiktaş’a kaleci Rüştü’den müjdeli haber geldi. Sakatlığı her geçen gün iyiye giden tecrübeli file bekçisi, F.Bahçe maçında ilk 11’deki yerini alacak. Konuyla ilgili konuşan Rüştü, hocası Mustafa Denizli’den görev beklediğini söylerken şu ifadeleri kullandı: “Bu maç benim açımdan çok önemli. Hem prestij açısından, hem de futbolcu arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için elimden geleni yapacağım. F.Bahçe karşısında takımımın kalesini korumak istiyorum. Hocamdan bu önemli maç için görev bekliyorum.”

ÖTE yandan kaleci antrenörü Zafer Öğer ise Rüştü’nün durumu hakkında şunları söyledi: “Rüştü’nün şu anki durumu iyiye gidiyor. F.Bahçe karşısında kaledeki yerini alacak.”

7500 bilet hâlâ sahibini arıyor

SİYAH-BEYAZLI renklere gönül verenler, F.Bahçe maçının biletlerine ilgi göstermedi. 31 bin kişi kapasiteli İnönü Stadı’nda Kapalı Tribün biletleri tükenirken VIP, Numaralı ve Açık Tribün biletleri ise halen sahiplerini arıyor.

YÜKSEK bilet fiyatlarına tepki gösteren taraftarlar, yönetimi kara kara düşündürürken şu ana kadar 15 bin kombine satan Kartal’da hâlâ 7500 koltuk boş. F.Bahçeli taraftarlara ayrılan biletler ise bugün satışa çıkacak.

Toraman köprüdehayat kurtarmış

BEŞİKTAŞLI İbrahim Toraman, dün katıldığı Lig TV’deki ‘Beş Çayı’ programında başından geçen olayı şöyle açıkladı: “Sürekli gittiğim bir restorantta çalışan garson arkadaşla samimi olduk. Bir gün arabayla Avrupa yakasına giderken onu gördüm. Nereye gittiği sordum. Köprüye gittiğini söyledi. ‘Gel‘ dedim, gelmek istemedi. Sonra ikna ettim ve arabaya bindi. Kız arkadaşından ayrılmış ve depresyona girmiş. Konuştuk ve artık mutlu bir hayatı var.”

Vatan
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 14:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?