31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Denizli'nin kozu Serdar

Kupada Antalyaspor’u ağırlayacak olan Kartal’ın hocası, üst solunum enfeksiyonu geçiren Arjantinli yıldızı riske atmamak için orta sahada Serdar Özkan’a görev verecek.

LİGDE Sivasspor ile berabere kalmasına rağmen zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası’nda kazaya uğramamak için elini sıkı tutuyor. Teknik direktör Mustafa Denizli taktik idmanlarında istediklerini yapamayan oyuncularını tatlı sert uyarırken, Antalya karşısında orta sahada Serdar Özkan’a şans vermeyi planlıyor.

Tayfur ile görüştü


Üst solunum enfeksiyonu sebebiyle antrenmanlara çıkmayan kaptanı riske atmak istemeyen teknik patron, özellikle Serdar Özkan üzerinde duruyor. Yardımcısı Tayfur Havutçu ile de takım ve rakip konusunda fikir alış verişi yapan Denizli, dün son idmanda hızlı ve top tekniği yüksek genç oyuncuda karar kaldı. Bugün sahada ilk 11’de yer alacak Serdar her zaman göreve hazır olduğunu söylerken, "Beşiktaş kulübesinde bile oturmak benim için gurur verir. O onurlu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bana güvenenleri utandırmamak için çok çalışacağım.

Her futbolcu gibi ben de sürekli ilk 11’de oynamak isterim ama bunun kararını hocamız verir. Takımın patronu o olduğuna göre bizlere de onun emirlerini yerine getirmek düşer.

Taraftara çağrı

Çok çalışarak hocamın gözüne girmek ve ilk 11’i kapmak en büyük arzum" diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Antalya’nın teknik kadrosundaki değişikliğin rakipleri üzerine olumlu etki yapacağını söylerken, "Oyuncular yeni hocalarının gözüne girebilmek için bu maçta çok çalışacak. Ancak biz sürprize yer vermek istemiyoruz" dedi.

Sabah
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 15:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?