20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Dereli'nin Trabzon karnesi

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, bu maçın hakemi Selçuk Dereli yönetiminde daha önce çıkılan 18 maçta 9 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 1 de beraberlik elde edildi.

Yarın oynanacak karşılaşmalarla başlayacak olan Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının sonucu en çok merak edilen karşılaşmalardan biri de Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak. Ligin ilk yarısında iki takım arasında Trabzon'da oynanan maçın son dakikalarında olaylar çıkmış ve maç tatil edilmişti. Maçın hakemi Bülent Demirlek'in verdiği maçı tatil etme kararı uzun süre tartışmalara konu olmuştu. Bu nedenle iki takım arasında Sivas'ta oynanacak maçı yönetecek Selçuk Dereli ismi ise ayrı bir önem kazanmış durumda.

Trabzonspor, Ankara bölgesi hakemlerinden FIFA Kokartlı Selçuk Dereli ile Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda çıktığı 18 maçta, sahadan 9 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 1 de beraberlikle ayrıldı. Karadeniz temsilcisi Trabzonspor Selçuk Dereli'nin yönettiği maçlarda 30 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü.

TRABZONSPOR SELÇUK DERELİ İLE DERBİLERDE GÜLMEDİ
Trabzonspor'un, Selçuk Dereli'nin düdük çaldığı 7 derbi karşılaşmasının sadece 2'sinde yüzü güldü, 5 maçta ise kaybetti. Dereli yönetimindeki maçlarda Galatasaray'ı 3-1, Beşiktaş'ı da 3-2 mağlup eden Bordo-mavililer, Fenerbahçe'ye 3-2 ve 2-0, Galatasaray'a 1-0 ve 2-1, Beşiktaş'a da 1-0 mağlup oldu. Selçuk Dereli en son Trabzonspor ile Galatasaray arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bordo-mavili takımın 1-0 kaybettiği maçı yönetmişti. Selçuk Dereli ilk kez Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan bir karşılaşmada düdük çalacak.

SELÇUK DERELİ'NİN SİVASSPOR KARNESİ
Hakem Selçuk Dereli, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'un 3 maçını yönetti. Sivasspor, Dereli ile oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak maç kaybetmedi. Vestel Manisspor ve Beşiktaş'ı 1-0'lık skorlarla yenen Sivasspor, Galatasaray ile de 0-0 berabere kaldı.
Selçuk Dereli'nin düdük çaldığı Trabzonspor maçları ve sonuçları ise şu şekilde:
"Trabzonspor-Galatasaray..........: 0-1
Trabzonspor-Çaykur Rizespor:....: 5-1
Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor.: 0-1 (Fortis Türkiye Kupası)
Trabzonspor-Beşiktaş................: 3-2
Trabzonspor-Galatasaray...........: 3-1
Trabzonspor-Fenerbahçe...........: 2-3
Trabzonspor-Samsunspor..........: 2-1
Beşiktaş-Trabzonspor...............: 1-0
Trabzonspor-Gaziantepspor.......: 3-0 (Fortis Türkiye Kupası)
Trabzonspor-Fenerbahçe ..........: 0-2
Gaziantepspor-Trabzonspor.......: 1-2
Bursaspor-Trabzonspor.............: 1-2
Trabzonspor-Denizlispor............: 1-0
Galatasaray-Trabzonspor..........: 2-1
Bursaspor-Trabzonspor.............: 1-2
Trabzonspor-Kocaelispor...........: 1-2
Ankaragücü-Trabzonspor...........: 4-2
Trabzonspor-Adanaspor............: 3-3"

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 12:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?