18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Diyarbakırspor, galibiyete şartlandı

Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı takımdaki eski Çaykur Rizesporlu futbolcular, Karadeniz deplasmanından puanla dönmek istediklerini söyledi.

Atatürk Stadı’nda büyük bir bölümü basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlığı bulunan Sertan Eser de katıldı. Yeşil-kırmızılı takım, 3. Lig 1. Grup takımlarından DİSKİ Spor ile hazırlık maçı oynadı. Diyarbakırspor hazırlık maçını Cumhur, Eser, Sylla ve Bamba’nın (2) golüyle 5-2 kazandı.

Çaykur Rizespor kalesini 3 sezon koruyan Murat Yiğiter, eski takımı karşısında sahadan puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Geçen hafta sahamızda zorlu bir maç oynadık ve puan aldık. Önümüzdeki Çaykur Rizespor maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çaykur Rizespor eski takımım fakat şimdi memleketimin takımında oynuyorum. İnşallah sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız" dedi.

Çaykur Rizespor’da eski futbolcusu Recep Asil de takım olarak kayıp puanları telafi etmek istediklerini ifade ederek, "Çaykur Rizespor eski takımım. Şimdi Diyarbakırspor’un çıkarlarını ve başarısını istiyorum. Eski takımımda iyi günlerim oldu fakat Diyarbakırspor’da daha güzel günler geçiriyorum. Bizim için önemli olan bu deplasman maçından en azından bir puanla dönmek. İçerde kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Bunun için büyük çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

DİYARBAKIR (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 14:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?