19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Diyarbakırspor galatasaray maçından ümitli

Diyarbakırspor, Cuma günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı futbolcuların idman sırasında morallerinin bozuk olduğu gözlendi.
Geçen haftayı farklı Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Diyarbakırspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçına hazırlanıyor.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde teknik direktör Ümit Kayıhan nezaretinde gerçekleşen idmanda yeşil-kırmızılı futbolcular, yaptıkları koşu ve kültür fizik hareketleri sonrası topla çalıştılar. İdmana sakatlıkları süren Sertan, Talip, Özcan ve Cem Beceren katılmadı. Galatasaray maçının kendileri için hayati öneme sahip olduğunu söyleyen Ümit Kayıhan, "Trabzonspor önünde prese 25 dakika dayanabildik. Diyarbakırspor olarak tek eksiğimiz pas yapamamaktır. Bu da bizi olumsuz etkiliyor. Takımımız hakkında olumsuz düşünmüyoruz. Sorunları çözmeye çalışıyoruz. Prese karşılık versek başarılı olacağız. Bunu düzelteceğiz. Artık Trabzonspor maçını unutmamız gerekiyor. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var, ona konsantre olup moralimizi düzeltmeliyiz. Ben futbolcularıma güveniyorum. Sahamızda hayati maçlarımızdan birini oynayacağız" dedi.

diyarbakır
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2004 Pazartesi 14:50:48
Güncelleme :2 Kasım 2004 Salı 10:19:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?