29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Doğru rotada ilerliyoruz

Sezona başlarken şampiyonluk hedefi koyduklarını belirten bordo mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "En büyük amacımız Avrupa kupalarına katılmak. Her şey planladığımız gibi gidiyor" dedi.

SÜPER Lig'in lideri Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Çeyrek asırlık şampiyonluk özlemine son vermek için kenetlenen bordo mavili kulübün asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligin üçte birlik bölümünü zirvede tamamlamalarının önemli bir başarı olduğunu belirterek, "Hedefimiz bu sezon sonunda şampiyon olarak Avrupa kupalarına katılmaktı. Şu anda bu hedefimiz devam ediyor. Bu sezon İstanbul takımlarının hesapta olmayan puan kayıpları yaşaması bize avantaj sağladı. Şu ana kadar Galatasaray ve Beşiktaş maçları dışında planlarımız tuttu. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz."

Şampiyonluğu konuşmayacağız

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak şampiyonluktan bahsetmeme konusunda prensipte bir karar aldıklarını da açıklayan Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bunu baskıdan çekindiğimiz için değil, kimseye hayal kırıklığı yaşatmamak için yapıyoruz" dedi. Transfer çalışmalarına da önümüzdeki günlerde başlayacaklarını açıklayan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: "Bu illa, transfer yapacağız, anlamına gelmiyor. Trabzonspor, her zaman transferi yakından takip etmiş bir kulüptür.Çıkarlarımız doğrultusunda gerekli gördüğümüz takviyeler olursa yapabiliriz."

Saha ve seyirci avantajı bizde


Sivasspor'la pazar günü sahalarında oynayacakları maçın artı bir öneminin bulunmadığını da belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bulunduğumuz konum itibariyle rakiplerimiz her maça bizi yenmek için çıkacak. Sivasspor, son zamanlarda oynadığı futbolla kendini kanıtlamış kulüpler arasında. Biz kendi saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanıp, sahadan gülerek ayrılmak istiyoruz. ’’

Öte yandan Trabzonspor’da Gençlerbirliği maçından sonra futbolculara verilen 3 günlük izin sona eriyor. Bordo mavili takım, bugün akşam 20.00’de tesislerinde yapacağı antrenmanla Sivasspor maçı hazırlıklarına Ersun Yanal gözetiminde başlayacak.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 11:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?