30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Düş kırıklığına uğradık

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe karşılaşmasında düş kırıklığına uğradıklarını belirterek, bir gollerinin sayılmadığını iddia etti. 

Skibbe, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, çok erken gol bulmalarına rağmen takım olarak topun arkasına geçip iyi savunma yapamadıklarını belirterek, "4-1'lik mağlubiyet nedeniyle düş kırıklığına uğradık. Defansı bir türlü yapamadık. Lincoln'ün vuruşuyla filelere giden topun gol olması gerektiğini düşünüyoruz. Orada faul olduğunu ve tek vuruş olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle golümüz sayılmadı" dedi.

İkinci devre yedikleri 3. golün ardından Fenerbahçe'nin geriye doğru yaslandığını ifade eden Alman teknik adam, şunları kaydetti:

"Alanları kapattılar ve biz oynayamadık. Biz ilk golü attıktan sonra ofansif oyuncular defansif görevlerini iyi yapmadılar. Ama Lincoln çok çalıştı, savunmaya çok yardım etti."

Skibbe, takımın istikrarsız sonuçlar alması konusundaki bir soruyu ise "Çok önemli maçlara çok kısa sürede çıktığınızda, hem bedensel, hem de ruhen yoruluyorsunuz ve her zaman istediklerinizi sahaya yansıtamıyorsunuz. Bu da zaten, bir çok futbolcumuzun sakat olması ve devamlı aynı oyuncuların oynaması mecburiyetinden kaynaklanıyor" diye yanıtladı.

Maçta yedikleri gollerde biraz da rakibe kendilerinin yardımcı olduğunu belirten Michael Skibbe, "Roberto Carlos'un uzaktan attığı golde kalecimiz maalesef öne doğru elinden kaçırdı. Roberto Carlos'un vurduğu topların devamlı sert ve yön değiştirerek gittiğini biliyoruz, De Sanctis de böyle bir durumda olan ilk kaleci değil" dedi.

aa
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 00:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?