20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Egemen ve Selçuk imzaladı

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya varılan Bursasporlu Egemen Korkmaz ve Vestel Manisasporlu Selçuk İnan ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza töreninde yeni transferler Egemen ve Selçuk'un yanı sıra Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener de hazır bulundu.

Bursasporlu Egemen Korkmaz ve Vestel Manisasporlu Selçuk İnan, noter huzurunda kendilerini 3'er yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atarken, daha önce bugün imza atacağı açıklanan Vestel Manisaporlu Burak Yılmaz'ın ise menajerinin yurt dışında bulunması ve bazı pürüzlerin giderilmesinin ardından imza atacağı belirtildi.

İmza töreninin ardından açıklama yapan Kulüp Genel Sekteri Hasan Yener, Trabzonspor Kulübü olarak önceden tespit edilen ve kendi alanlarında Türkiye'nin en değerli futbolcuları ile anlaşma yoluna gittiklerini söyledi.

Sadri Şener başkanlığında oluşturulan yönetimin seçimden önce verdiği sözler olduğunu ve bu doğrultuda çalışmaların sürdürüldüğünü vurgulayan Yener, "Selçuk ve Egemen takdir ettiğimiz ve takıma kazandırmak istediğimiz oyunculardı. Trabzonspor'un eski günlerini anımsatacak bir kadro oluşturma gayreti içindeyiz. Şimdi bu doğrultuda yaptığımız çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Selçuk ve Egemen'i hem kişilikleri hem de kaliteleriyle Trabzonspor'a katkı sağlayacaklarını düşündüğümüz için transfer ettik. Kendilerine güveniyoruz" dedi.

Bordo-mavililerin yeni transferlerinden Egemen Korkmaz ise Trabzonspor gibi büyük bir camiada olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Bordo-mavili formayı giyecek olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadığını kaydeden Egemen, "Benim için yepyeni bir sayfa açılmış oldu. Şu anda tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı ve şampiyonluktur. İnşallah bütün camiayla birlikte bu hedefe ulaşır ve mutlu oluruz" diye konuştu.

Egemen Korkmaz, Bursaspor'dan ayrılması üzerine yeşil-beyazlı taraftarların gösterdiği tepkiyle ilgili olarak da, "Ben profesyonelim. İlk olarak Bursaspor ile görüştüm. Etik olarak yapmam gerekeni yaptım. Profesyonelliğin gereğini yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bursa'da çok güzel günlerim oldu. Bana çok destek verdiler. Herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un 3 yıllığına anlaştığı Selçuk İnan da, Trabzonspor formasını giyecek olmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti. "Ben hedefleri olan bir futbolcuyum, Trabzonspor da hedefleri olan bir kulüp" diyen Selçuk İnan şöyle konuştu:
"Trabzonspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Çünkü buraya gelmeyi çok istedim. Bu transferin gerçekleşmesinde Ersun Hocanın büyük katkısı oldu. Çünkü buralara gelmemde onun çok büyük payı var. Bu, benim için ayrı bir duygu. İnşallah Trabzonspor'da hep birlikte büyük başarılara imza atacağız."

Daha sonra Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Transferi bitirmediklerini ve belirlenen hedefler doğrultusunda çalışmaların sürdürüldüğünü söyleyen Yener, "Transferi henüz noktalamış değiliz. Belirlenen oyuncular üzerinde duruyoruz. Bu doğrultuda çalışıyoruz" dedi.

Yener, kombine biletlerle ilgili olarak da, "Biz Trabzonspor Kulübü olarak üzerimize düşeni yaptık. Artık sıra taraftarımıza geldi" diye konuştu.

İmza töreninin ardından Trabzonspor'un yeni transferleri Egemen ve Selçuk, bordo-mavili formalarıyla gazetecilere poz verdi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 14:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?