25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Eldivenlerini asıyor

Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!

Beşiktaş Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren'le görüşen Lig TV muhabiri Ömer Güvenç, Beşiktaşlılar'ı üzecek haberi Futbol Gündemi'nde açıkladı. Güvenç'in verdiği bilgilere göre; tecrübeli futbolcunun dizindeki sakatlığın geçmediğini belirten Düren, Rüştü'nün futbolu bırakması gerektiğini açıkladı...

BİR DE İYİ HABER

Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer yıldızı Fabian Ersnt'ten de iyi haber geldi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman oyuncuyla kesin olarak yeniden imza atılacağı belirtildi...

BEŞİKTAŞ’TA SAKATLARIN DURUMU
Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Bobo’nun kalçasındaki kronik sakatlığı konusunda ülkesindeki doktorlar da fizik tedavi uygulanmasına karar verdi.
Golcü oyuncunun ülkesindeki kontrollerin ardından kalçasındaki kronik rahatsızlık için fizik tedavi uygulamasına karar verildiği ve bu tedaviyi Türkiye’de veya Brezilya’da yapması konusundaki kararı kulübün yönetim kurulunun karar vereceği öğrenildi.

İtalyan savunma oyuncusu Ferrari’nin de koşulara başladığı, hafta içinde temposunun arttırılacağı ve kondisyon eksikliği dışında Eskişehirspor maçında oynamaması için bir nedenin olmadığı bildirildi.

Bu arada, yine sakatlıkları nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalan Ekrem ve Nihat devre arasındaki kamp çalışmalarına yetiştirilmeye çalışılacak.
CSKA Sofya maçında sakatlanan Nobre’nin çarşamba veya perşembe günü son durumuna bakılacağı ve Eskişehirspor maçında oynaması için yoğun çalışmaların sürdüğü açıklandı
 

 

...
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 16:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ricardoquaresmaninpipisi IP: 85.101.220.xxx Tarih : 7.12.2010 21:14:36

rüştü olmazsa ne beşiktaş ne de türkiye'nin futbol takımları olur. rüştü, türkiye'de futbolun çekirdeğidir. rüştü ne olur gitme!