19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Emrah Eren Trabzonspor'a demir attı

Bu sezon 8 lig ve Avrupa kupalarında da 6 maç olmak üzere toplam 14 maçta görev yapan ve toplam bin 260 dakika sahada kalarak Trabzonspor’un en istikrarlı oyuncusu olan Emrah Eren, geçtiğimiz sezon şampiyon olabilecek bir takımın temellerini attıklarını kaydederek, "Bu sezon şampiyonluğa takım olarak inanıyoruz. Geçen sezon Ziya hocanın gelmesiyle birlikte takımın grafiğinde olumlu bir yükselme oldu. Bunda hocamızın katkısı çok fazla. Ben de elimden geldiği kadar hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. İdmanlarda çok çalışıyorum. Takımın ve benim yükselişim inşallah bu şekilde devam eder" dedi.

Trabzonspor’un senelerdir şampiyon olamadığını belirten Emrah, "Şehrimiz, taraftarımız şampiyonluğa hasret. Biz geçen sezon ligi 2. sırada tamamladık. Çok iyi bir çıkış yakaladık ve şu anda ligin en iyi takımıyız. Genç bir takımız ve önümüz açık. İnşallah sezon sonunda da ligi şampiyon olarak kapatacağız. Seyircimize yıllardan beri veremediğimiz, yaşatamadığımız mutluluğu yaşatacağız. Biz takım olarak şampiyonluğa inanıyoruz. Hocamız bunun için elinden gelen herşeyi yapıyor. Ne kadar kuvvetli, ne kadar iyi bir takım olduğumuzun farkındayız. Şampiyonluk için de inancımız tam" diye konuştu.

Trabzonspor’da başarılı olmak istediğini ifade eden Emrah Eren, "Takım olarak başarılarımıza başarılar katmak istiyoruz. Trabzonspor’da elde edeceğim başarılardan sonra benim de hayalim her futbolcunun hayali olan A Milli Takım formasını giymektir. Ben de Milli Takım’da oynamak istiyorum. Amacım Trabzonspor’da başarı sağlamak ve sonra da A Milli Takım’ın formasını giyerek başarılı bir futbolcu olarak uzun yıllar Türk futboluna hizmet vermek" dedi.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emrah Eren, "Yönetimimiz benimle tekrar görüşmek istediği an, ben de her şartta görüşmeye hazırım. Şartlar uygun olduğu sürece de Trabzonspor’da kalmak istiyorum. Uzun yıllar bu forma altında Trabzonspor’a hizmet etmek istiyorum. İnşallah devre arasında veya sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağım" şeklinde konuştu.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2004 Salı 12:41:06
Güncelleme :12 Ekim 2004 Salı 15:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
levent eroğlu IP: 78.169.231.xxx Tarih : 10.09.2008 12:38:00

ah demir atsaydı da bizde zevkle seyretseydik.. 27 yaşındayım trabzonspor a emrah eren den daha iyi kanat oyuncusu gelmedi..