22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Emre Belözoğlu: Türkiye'ye dönebilirim

Everton kalecisi Tim Howard'a ırkçı hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla savunması alınan Emre Belözoğlu, İngiltere'de ceza alırsa, Türkiye'ye dönmeyi düşünebileceğini söyledi.

(A) Milli Futbol Takımı'nın, 7 Şubat Çarşamba günü Gürcistan ile yapacağı özel maçın aday kadrosunda yer alan Emre Belözoğlu, İstanbul'a geldi.

24 Televizyonu'nda canlı yayına katılarak, gündeme ilişkin soruları yanıtlayan milli futbolcu, "İyi savunma yaptık, inşallah hakkımda hayırlı bir karar çıkacağını umuyorum" dedi.

Ortaya atılan iddiaları bir kez daha kesin bir dille reddeden Emre, "Her bakımdan müsterihim. Ortada beni vicdani olarak rahatsız edecek bir durum yok" diye konuştu.

Kararın 3-4 hafta içinde açıklanmasını beklediğini kaydeden Emre, suçlandığı konuyla ilgili daha önce ortada bir örnek olmadığı için, çıkacak muhtemel karar hakkında konuşmanın anlamsız olduğunu belirtti.

Emre, bu süre içinde kendisine destek veren başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim olmak üzere herkese teşekkür etti.

Kulübüyle, konuyla ilgili hiçbir sorunu bulunmadığını vurgulayan Emre, "Futbol hayatımı Avrupa'da devam ettirmeyi istiyorum ama eğer ceza alırsam, tabii tamamen varsayımlar üzerine konuşuyorum, o andaki psikolojim ne olur, bilemem. O zaman belki Türkiye'ye dönmeyi düşünebilirim ama şu anda her şey benim açımdan iyi giderken, böyle bir niyetim yok" şeklinde konuştu.
aa
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 19:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?