19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

En genç Trabzonsporlu benim!

TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN TRABZONSPOR'A ZİYARET

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Şahin'i, Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer ve Teknik Danışman Ahmet Suat Özyazıcı karşıladı.

Mehmet Ali Şahin'e üzerinde ismi yazılı 61 numaralı Trabzonspor forması ile çeşitli hediyeler verildi. Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ise Şahin'e Trabzonspor onur üyesi olduğuna dair belgeyi takdim etti. Sunulan plaketlerin ardından teknik direktör Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni Şahin'e gezdirdi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı takip eden Şahin, teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaştı. Türk vatandaşlığına geçen İbrahim Yattara ile sohbet eden Mehmet Ali Şahin, Yattara'ya "İkimiz de Türk'üz artık. Sana bir soru soracağım. En genç Trabzonsporlu kim ?" diye sordu. Bunun üzerine gülümseyen Yattara'ya cevabı yine Şahin verdi "Benim çünkü 10 dakika önce Trabzonsporlu oldum" yanıtını verdi.

Konyaspor maçında attığı kafa golü ile 3 puanın mimarlarından olan Egemen Korkmaz'a idmanda sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Antrenman sahasında gerçekleşen doğum günü partisine TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de katıldı. Egemen'e pastayı Mehmet Ali Şahin yedirirken, takım Gineli oyuncusu İbrahim Yattara ise yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Takım arkadaşı Egemen'in konuşmasını isteyen Yattara, "Egemen gel konuş herkes senden konuşmanı bekliyor" dedi.

Egemen'in konuşmaya başlamasıyla birlikte Yattara takım arkadaşlarını harekete geçirerek Egemen'in konuşmasını iki kez alkışlarla kesti. Yattara'nın bu davranışı üzerine Mehmet Ali Şahin, Yattara'nın konuşması konusunda ısrarcı oldu. Yattara'nın konuşmaya başlamasıyla birlikte bu kez Şahin, alkışlarla Yattara'ya cevap verdi.

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Yatara burada yaptığı kısa konuşmada Galatasaray'ı yenerek liderlik koltuğuna oturmak istediklerini belirtti.

TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN TRABZONSPOR'A ZİYARET
TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN TRABZONSPOR'A ZİYARET
TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN TRABZONSPOR'A ZİYARET
TBMM BAŞKANI MEHMET ALİ ŞAHİN'DEN TRABZONSPOR'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 20:09:05
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 01:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?