22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Erdoğan'dan tebrik telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Bosna Hersek'i yenerek finallere katılma hakkı elde etmesi üzerine maçın sonuçlanmasına müteakip Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Kaptanı Emre Belezoğlu'nu telefonla arayarak kutladı.


Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Bosna Hersek'i yenerek finallere katılma hakkı elde etmesi üzerine maçın sonuçlanmasına müteakip Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Kaptanı Emre Belezoğlu'nu telefonla arayarak sevinçlerini paylaştığını ve başarılarından dolayı kutladığı belirtildi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy'a bir kutla mesajı gönderdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a gönderdiği kutlama mesajı şöyle, " A Milli Futbol Takımımızın, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme maçları sonucunda elde ettiği başarı millet olarak hepimizi sevindirmiştir. Ülkemizi layıkıyla temsil ederek hepimize büyük bir sevinç yaşatan Mili takımımızın 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da başarıların devam edeceğine inanıyorum. Bu mutluluk ve gurur tablosunun sürekli olmasını temenni ediyor, şahsınızda futbolcularımız başta olmak üzere bu başarıda katkısı olan herkesi kutluyorum."

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 01:19:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?