19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Erhan Güven Ankaraspor'da

Ankaraspor, Gençlerbirliği'nden ayrılan savunma oyuncusu Erhan Güven'i kadrosuna kattı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, ilk transferini gerçekleştirdi. Başkent temsilcisi, Gençlerbirliği'nin sözleşmesini uzatmadığı Erhan Güven ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın da gündemine gelen Erhan Güven ile resmi transfer döneminin açılmasıyla birlikte resmi sözleşmenin imzalanacağı öğrenildi. Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek, Aykut Kocaman'ın göreve gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Hocamızla anlaştıktan hemen sonra transfer çalışmalarımıza ağırlık verdik. Hocamızla istişare ederek transfer çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Takımımıza gelecek yeni oyuncuların tamamı karakterli, mücadele hırsı yüksek, savaşan oyuncular olacak. Erhan da bu vasıflara sahip olduğu için kendisinin transferini gerçekleştirdik. Camiamıza hayırlı ve de uğurlu olsun" diye konuştu.

Ankaraspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Erhan Güven ise, "Ankaraspor 4 yıl gibi kısa bir sürede ne kadar farklı bir kulüp olduğunu tüm kamuoyuna gösterdi. Beklediğimden çok daha farklı bir Ankaraspor ile karşılaştım. Her şeyi ile bambaşka bir kulüp. Buradaki sevgi ortamı hemen hissediliyor. Transferimde emeği geçen herkese özellikle Sayın Ahmet Gökçek'e teºekkür ediyorum. Böyle profesyonel bir kulübün neferi oldu?um için çok mutluyum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?