30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ersun Yanal sadece gole sevindi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Hacettepe'yi yenerek lider girdikleri haftayı lider olarak kapatmayı başardıklarını söyledi.

Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, karşılaşmada yalnızca gol ve ilk yarının başındaki gol pozisyonunun güzel olduğunu belirterek, ''Bunların dışında oyunu yönlendirip etkisi altına alacak bir takım olmadık. Yüksek motivasyonla sahada rakibini kontrol edip, istediğimiz oyun taktiğini rakibe kabul ettirecek duygu bütünlüğünde olamadık. Duygu yönetimini her maçta daha iyi yapmalıyız'' dedi.

Bunlara karşın sahadan istedikleri sonucu aldıklarını ifade eden Yanal, ''Lider girdiğimiz haftayı lider olarak kapatmayı başardık. Trabzonspor yeni bir takım ve uzun süre içinde beklediği sonuçları alabilmesi için dayanıklı bir yapı yaratması gerekiyor. Acele davranıp insanların cesaretini ve duygularını sarsacak eylemlerden kaçınmak lazım. O nedenle maçın başından sonuna kadar seyircimizin gösterdiği desteğe teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

-ARICA'NIN AÇIKLAMALARI-

Hacettepe Teknik Direktörü Erdoğan Arıca ise Trabzonspor karşısında kötü bir sonuç aldıkları için üzgün olduklarını bildirdi.

Arıca, iki takımın oyuncularının da iyi mücadele ettiğini kaydederek, ''Pozisyonlar ürettiler. Trabzonspor, bir tanesini değerlendirdi ve 1-0 kaybettik. İki takım oyuncularını da kutlamak gerek'' dedi.

-ŞENER, MAÇI DEĞERLENDİRDİ-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de, ''İyi bir maç oldu. Liderliğin yarattığı stres tabii ki var. Ligde artık kötü takım yok. Bugün de gördüğünüz gibi Hacettepe alt sıralarda olmasına rağmen çok iyi bir takım ve çok iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz'' diye konuştu.

Şener, yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak karşılaşmada alınacak sonucun kendileri için çok önemli olmadığını kaydetti.

-MAÇ SONRASI SEVİNÇ-

Trabzonspor'un Hacettepe'yi 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürmesi, maç sonrası Hüseyin Avni Aker Stadı'nı adeta bayram yerine çevirdi.

Taraftarlar, uzun süre tribünlerden ayrılmazken, futbolcular da bu coşkuya kolbastı oynayarak ortak oldu.

a.a
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 22:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?