19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ersun Yanal'a meslek ödülü

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, Denizli Rotary Kulübü tarafından spor dalında Meslek Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Denizli Rotary Kulübü’nün her yıl mesleğinde ve sanat uğraşında başarılı, topluma örnek olmuş kişilere verdiği ödüller bu yıl da sahiplerini buldu. Spor, sanayi ve sanat dallarında ödüle layık görülenler için bu akşam Pamukkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde bir ödül töreni düzenlendi.

Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, A Milli Futbol Takımı antrenörleri Özcan Bizati, Mesut Bakkal ve Metin Bayındır, Denizli Rotary Kulübü üyeleri ile Ersun Yanal’ın kızı Femin’in de katıldığı ödül töreninde Ersun Yanal’ın yaptığı çalışmaları gösteren bir sinevizyon gösterisi yayınlandı.

Ödül töreni öncesi Denizli Rotary Kulübü Mustafa Aygül tarafından Ersun Yanal’ın kızı Femin Yanal’a katılımından dolayı kitap hediye edildi. Sanat dalında Süleyman Karaatlı, sanayi dalında da Ceyhan Saldanlı ile Ali Yağlı’nın ödüllerini almasının ardından Ersun Yanal’ın biyografisi okundu. Uzun alkışların ardından Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, ödülünü Denizli Valisi Gazi Şimşek’in elinden aldı. Vali Şimşek, ayrıca Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal ve yardımcılarına çeşitli hediyeler verdi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 12:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?