22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ersun Yanal'dan Aslan'a misilleme

Galatasaray'ın talip olduğu Selçuk İnan ve Hakan Balta'ya, Vestel Manisaspor izin vermedi. Teknik patron Ersun Yanal; Aydın ve Ferhat'ı, Ege ekibine kiralamayan sarı-kırmızılıların isteğini geri çevirdi.

Galatasaray, Vestel Manisaspor'un yıldız futbolcuları Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın transferinde Ersun Yanal vetosuyla karşılaştı. Yanal'ın, Selçuk ve Hakan'ın, sarı - kırmızılı takıma gitmesine izin vermediği ortaya çıktı. 

Vestel Manisa çalıştırıcısının, geçtiğimiz hafta kiralık olarak istenen Aydın ve Ferhat için Cim-Bom'un, Ege ekibine olumsuz yanıt vermesi yüzünden Selçuk ile Hakan'ın transferine karşı çıktığı öğrenildi. Vestel yönetiminin, Ersun Yanal'ın talimatıyla Galatasaray'a, "hayır" cevabını gönderdiği ifade edildi. 

Sarı - kırmızılı yönetimin ise Yanal'ın bu misillemesine rağmen teknik patron Eric Gerets'in listesinde ilk sıralarda yer alan Selçuk İnan ve Hakan Balta'dan vazgeçmediği vurgulandı. Futbol şubesi sorumlularının, Vestel Manisaspor Yönetimi ve Ersun Yanal'ı ikna etmek için çalıştıkları vurgulandı. 

Galatasaray, Yanal'ın ısrarla istediği sarı - kırmızılı oyuncular Aydın ve Ferhat'ı kiralamak için Ege ekibine söz vermişti. Ancak Teknik Direktör Eric Gerets'in gençleri bırakmak istememesi üzerine Vestel Manisa'ya iletilen olumsuz yanıt, planları bozulan Ersun Yanal'ın tepkisini çekmişti.
Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 01:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?