15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ertuğrul Sağlam Kayseri'de

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri'ye geldi.


Ankaragücü maçının ardından Kayseri'ye gelen Ertuğrul Sağlam, Kayseri Erciyesspor-Sakaryaspor maçını, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve Genel Menajer Süleyman Hurma ile birlikte tribünden izledi. Maçın ilk yarısının ardından stattan ayrılan Sağlam, Kayseri'ye hem dostlarını ziyarete, hem de kaliteli futbolcular izlemeye geldiğini söyledi. Sağlam, "Geliş amacım, öncelikle burada dostlarım var ve ayrıca güzel ve zevkli bir maç var. Onu izlemeye geldik. Orada da kaliteli futbolcular var, onlara bakalım dedik. Yani hem ziyareti, hem işi bir arada yapmış olduk" dedi.


Basın mensuplarının, 'Eski öğrenciniz Mehmet Topuz'u mu istemeye geldiniz?' soruları üzerine Sağlam, gelişinin Mehmet Topuz'un transferi ile ilgili olmadığını ifade ederek, Kayserispor Kulübü'nün daha önce bu oyuncuyu sezon sonuna kadar satmayacağını belirttiğini hatırlattı.


Kayserililer'in yaklaşan Kurban Bayramı'nı da kutlayan Sağlam, "Biz ailecek, eşim ve çocuklarımla beraber Kayseri'yi çok seviyoruz. Burada çeşitli sebeplerle hem gönül bağımız var, hem de diğer bağlarımız olduğu için Kayseri'yi memleketimiz olarak görüyoruz. Kayseri'deki dostlarımıza, bizi sevenlere, hepsine selam gönderiyor, bayramlarını kutluyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 02:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?