20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Ertuğrul'dan buruk veda

Beşiktaş’ın hafta başında ligde Hacettepe’yi yendiği maçtan sonra görevini bırakan Ertuğrul Sağlam dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek futbolculara veda etti. Sağlam’ın oyuncularla çok duygusal bir konuşma yaparak şampiyonluk istediği öğrenildi.
Konuşmasına, “Sözlerimi lütfen yabancı oyunculara da aktarın” diyerek başlayan Ertuğrul Sağlam’ın, “Biz Türkler gururumuz, onurumuz için yaşarız. Ben de onurum için kendi isteğimle görevimi bıraktım. Bu takımı ben kurdum. Sizleri bu takıma ben getirdim. Sezon sonunda şampiyon olursanız inanın beni çok mutlu edersiniz. Şampiyonlukta benim de payım olacağına inanıyorum. Hacettepe maçından önce de istifa edebilirdim, ama başarılı bir şekilde ayrılmak istedim. Belki birçoğunuz bana kırgınsınız, fazla forma vermediğim oyuncular oldu. Hepiniz hakkınızı helal edin. Sezon sonunda şampiyon olmanız için dua edeceğim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Ertuğrul Sağlam’ın daha sonra oyuncuları tek tek öptüğü ve toplantıda duygusal anların yaşandığı bildirildi.

Denizli’den çiçek

Yardımcısı Mutlu Topçu ile tesislere giden Ertuğrul Sağlam ardından yeni teknik patron Mustafa Denizli ile buluştu. Denizli, Sağlam’ın başarı dileklerine, “Bize çok karakterli oyunculardan kurulu, harika bir takım bıraktığınız için size ve ekibinize teşekkür eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim” sözleriyle karşılık verdi.
Mustafa Denizli, çiçek sunduğu Sağlam’ı arabasına kadar uğurladı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 13:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?