22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

F. Bahçe ve Yedekleri

Gökhan, Vederson, Semih, Selçuk ve Yasin gibi sezon başında yedek kulübesinde oturan futbolcular, şans bulunca kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek Sarı-Lacivertlilerin başarısında önemli pay sahibi oldu. Böylece F.Bahçe'de, as-yedek kavramının olmadığı da açık seçik görüldü.

Kulübeden çıkarak adeta yıldızlaşan isimlerin başında ise hiç şüphesiz ki Semih Şentürk geliyor. Kezman'ın yerine 9. haftadan itibaren 11'de forma giyen 24 yaşındaki forvet, bu sürede 10 gol atarak takımına birçok maçta üç puan kazandırdı. Tıpkı Semih gibi Gökhan Gönül'ün de A Milli Takım'a kadar yükselecek performans göstermesi takdire şayandı. Sezon başında G.Birliği Oftaş'tan alınan ve ilk haftalarda 18 kişilik kadroya dahi giremeyen Gökhan, 9. haftadaki Konyaspor maçında Önder'i keserek savunmanın sağını kaptı. Genç futbolcu, özellikle Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde Zico'nun güvenini boşa çıkarmadı.

Deniz'in sakatlığında şans bulan Selçuk, ligde ilk 5 haftanın 4'ünde 11 kişilik kadrolarda yer aldıktan sonra üst üste 8 hafta yedek bekledi. Sakatlıklar nedeniyle yeniden forma fırsatı yakalayan Selçuk, bu defa hata yapmadı. Üzerine 'Tuncay'ın boşluğunu doldurmak' tarzında bir misyon yüklenen Uğur Boral, daha 4. haftada yerini Vederson'a bıraktı. Birçok maçta 18 kişilik kadroya giremeyen Uğur, son haftalarda formayı Vederson'dan geri aldı. Yeni transferlerden Yasin de defans oyuncularından Lugano veya Edu'nun yokluğunda sahaya sürüldüğünde onlardan farkı olmadığını kanıtladı. Serdar'ın sakatlığının ardından kaleyi devralan Volkan Demirel ise hem Sarı-Lacivertli ekipte hem de Milli Takım'da hocalarını mahcup etmedi.

Bu arada ağır bir sakatlık geçiren kaleci Serdar Kulbilge, devre arası hazırlık kampında takımla çalışmalara başlayacak. Volkan'ın haftalardır sırtladığı kalede kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Ligin başındaki Sivasspor maçından bu yana tedavi gören Serdar, ikinci yarıdaki tüm karşılaşmalarda görev almak istediğini söyledi. Devre arası tatil döneminde Samandıra Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren başarılı file bekçisi, "İkinci yarıda 2. veya 3. haftadan sonra sahaya dönebileceğimi düşünüyorum. O günü iple çekiyorum ve tüm maçlarda görev almak istiyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Gerçekten sahada olmayı çok özledim. Fatih hocanın gözüne girmek ve Milli Takım'a dahil olmak istiyorum." dedi.

Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 16:59:14
Güncelleme :29 Aralık 2007 Cumartesi 17:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir sala IP: 85.104.247.xxx Tarih : 2.01.2008 12:24:10

lutfen benide klup e alın fb de oynamak istiyorum.tesekurler*kadir*