18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

F.Bahçe çifte zafer arıyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam çıkacağı üçüncü maçında, Schalke 04'ü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlayacak. Sarı Lacivertli futbolcular bu maçtan galip ayrılarak çifte sevinç yaşamak istiyor.

Fenerbahçe rakibini yendiği takdirde hem gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlayacak hem de tarihinde ilk kez bir Alman ekibini devirerek çifte sevinç yaşamış olacak. Devler Ligi'nde yaptığı son iki maçı da 3-0’lık sonuçlarla kazanan Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy'de oynadığı ilk maçta Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven'i 3-0 yenmişti.

F.Bahçeli futbolcular Schalke 04 karşısına da üç puan almak için çıkacak. Aynı zamanda bugüne kadar Al man ekipleriyle Avrupa'da oynadığı 6 maçı da kaybeden Fenerbahçe, Schalke 04 maçı ile bu kötü sayfaları kapatıp siftah yapmak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde Daha önce Alman ekipleriyle 3 kez eşleşen Sarı Lacivertliler oynadığı 6 maçta da mağlup olurken rakip ağlara 3 gol bıraktı ama kalesinde ise 12 gol gördü

Star TV'den canlı olarak yayınlanacak olan karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak. Lüksemburglu Alain Hamer'in yöneteceği müsabakaya F.Bahçe'nin sürpriz bir kadro yapması bekleniyor.

Her iki takım teknik direktörü de müsabakadan mutlak üç puan beklediklerini belirtirken, Daum özellikle 12. adam olan seyirciye büyük ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Schalke 04 Teknik Direktörü Ralf Rangnick, ile guruptaki en önemli maçı yapacaklarını belirtirken: “İstanbul'dan bir puanla ayrılmak mantıklı olmaz. Bunun için İstanbul'a gelmedik." diye konuştu.

MUHTEMEL KADROLAR
FENERBAHÇE: Volkan, Serkan, Önder, Luciano, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Nobre (Tuncay), Alex, Anelka

SCHALKE 04: Rost, Hamit (Rafinha), Bordon, Rodriguez, Krstajiç, Ernst, Poulsen, Lincoln, Kobiashvili, Larsen, Kuranyi.

AJANSLAR
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 09:54:38
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 16:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?